Pannenkoeken met paprika, champignons en stroop

Dag leuke mensen! Daar ben ik weer! Terug van vakantie, wiehoe! En man oh man, wat heb ik het leuk gehad. Ik wil jullie er nog uitgebreid over vertellen, zoals ik altijd doe bij m’n reisjes, maar het is donderdagavond 12 uur ‘s nachts en ik moet naar bed. Darom alleen een heel kort snel blogje over mijn avondeten van vanavond. En dan krijgen jullie morgen, of overmorgen, m’n giga lange bogpost over de vakantie. Goed? 🙂

Na een week Italië kon ik even geen pasta meer zien en dus wilde ik vanavond iets anti-Italiaans eten. En wel sushi of pannenkoeken. Wie heeft er nou op één dag zin in sushi of pannenkoeken, zo random? Mio! Ik besloot vanwege het-salaris-is-nog-niet-gestort-en-ik-ben-net-terug-van-vakantie-probleem te gaan voor de pannenkoeken. El cheapo!

Nodig voor één persoon: 1/2 pak shaker pannenkoeken alleen melk toevoegen – melk – champignons – paprika’s – stroop

Snij de champignons in stukjes. Heb je trouwens gezien hoe de mijne eruit zagen? Zou jij je champignons nog eten als ze zo in de koelkast liggen (#opvakantiegaanennietjekoelkastcontrolerenvantevoren)? Nou, ik wel dus. En het smaakte heerlijk ;-).

De champignons en paprika’s snij je in stukjes en bak je in een pan met olijfolie tot ze mooi glazig en zacht zijn. Ondertussen mix je het pannenkoekenmeel met de melk. Schenk olijfolie in de pan, laat heet worden en bak je pannenkoek erin! Ik maakte drie pannenkoeken, belegde ze met de gebakken champi’s en paprika’s en deed er nog lekker veel stroop over. Omnomnomnomnom. Heerlijk gegeten!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Pannenkoeken met paprika, champignons en stroop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *