Sushi To Go! Een sushibowl met zalm, avocado, komkommer, nori en soyasaus


In de categorie ‘Superawesome gerechten’; de sushi-meeneem-maaltijd! Ik stap zo in de trein naar le boyfriend in Rotterdam en heb echt de beste to-go maaltijd ooit bij me. Vandaag kookte en fotografeerde ik weer duizend gerechten voor mijn kookboek en daar bleef natuurlijk eten van over. Zo at ik als lunch hamburgers, en eet ik vanavond in de trein sushi-bowl-to-go!

Nodig voor één persoon: 100gr verse zalmfilet (visboer) – 1 koffiekopje witte snelkookrijst – 10cm komkommer – 1/2 avocado – 1 eetlepel sesamzaadjes – sojasaus – mayonaise – 3 vellen nori

Kook de rijst in 8 minuten gaar. Snij de zalm, komkommer en avocado in stukjes. Meng in een kom. Doe de sesamzaadjes en stukken nori erdoor. Giet de rijst af en spoel met koud water zodat de rijst koud wordt. Doe de rijst ook in de kom, meng met alles en doe er wat soyasaus door. Top af met wat mayonaise en klaar!

Lekker om zo op te eten met stokjes of om mee te nemen (met een vork, hahaha charming). Awesome, right? 😀

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


14 reacties op “Sushi To Go! Een sushibowl met zalm, avocado, komkommer, nori en soyasaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *