Kookboek update!

Hallo daar! Vandaag was een leuke dag 🙂 Ondanks dat het regende vandaag en ik momenteel wordt lekgeprikt door een fucking mug, ben ik dolgelukkig. Ik fietste vanochtend door een dikke kletterende regenbui, in een outfit die je praktisch m’n pyjama zou kunnen noemen, zonder make-up naar m’n werk. Een regenpak is totaal overrated als je ook in je joggingbroek naar werk kan. Bij DeLaMar kleedde ik me om, maakte ik me op en zo begon mijn lekkere dagje. Werk was prima en tussen de middag had ik een leuke lunch met twee dames van uitgeverij Brandt die me helpen met mijn kookboek en alles wat er bij komt kijken. We hebben het vandaag gehad over de marketing & PR én ik kwam er vandaag achter dat m’n boek gewoon al op bol.com staat! WAT VET! Opeens is het allemaal zo echt! Ik ga gewoon een kookboek uitbrengen, wieeeeeeh! Maar dan moet er nog wel flink wat werk verricht worden..

Na werk sjeesde ik naar huis om drie (!!) avondmaaltjes klaar te maken. Want tja, er zit een deadline aan te komen en er moet nog behoorlijk wat gekookt worden! In de planning stonden vanavond drie avondmaaltjes, maar uiteindelijk maakte ik er maar twee. Toen zat ik vol. Op de foto hierboven alweer een kleine preview van mijn boek dat in oktober uit gaat komen.

Eén dezer dagen gaat er een persbericht verstuurd worden aan dag- en maandbladen. Spannend! 😀

Wil je een mailtje ontvangen als mijn kookboek bijna uitkomt? 
Stuur mij dan even een mailtje met in het onderwerp iets in de trant van ‘Leo, ik wil je kookboek!’, dan zet ik je op de mailinglist. Mensen die dat al hebben gedaan; SUPER LEUK! Ik vind het echt heel heel heel leuk om zo veel leuke reacties steeds te lezen. Wieeeeeeh!

Zo, ik stuiter nog even door op de adrenaline van vandaag. Het is 11 uur maar no way dat ik al ga slapen. Ik moet bovendien nog een paar teksten schrijven, m’n inkomstenbelasting doen (aiiii) en heel veel mooie muziek luisteren. See you!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook leuk:


4 reacties op “Kookboek update!

 • Anoniem zegt:

  Leo, ik wil je kookboek!
  Alleen als ik de link open, opent mijn computer outlook en dat kan ik niet openen. Dus, waar kan ik naartoe mailen?
  Ik heb het boek trouwens al gereserveerd, maar wil wel een mailtje krijgen ook 🙂

  xxx

 • Anoniem zegt:

  Hoi Leonie,
  Ik volg jouw blog sinds het viral is gegaan, en ik lees altijd met plezier jouw verhalen en recepten. Je komt over als een vlotte meid met veel energie en vooral passie in wat je doet! Wat ik vooral leuk vind is dat je jezelf niet voordoet als iemand die 'beter' is dan de rest.. nee, juist niet! Je kookt gewoon wat de rest van het land kookt en hoopt ons te inspireren met nieuwe ideeën. Dat vind ik super leuk aan jou! Bij deze dus, wou ik je feliciteren met je kookboek. Ik gun het je van harte en zal ook zeker een exemplaar kopen. Keep up the good work!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *