Salade van kip, ananas, tomaat, sla en balsamico sladressing

Hoi allemaal! Een paar daagjes geleden at ik een HELE lekkere salade als avondeten en toen ik vandaag door de foto’s op m’n telefoon scrollde, zag ik opeens dat maaltje en besefte dat ik er nog helemaal niet over had geblogd :D. Dus dat doe ik nu maar! Omdat ik toch niet over m’n avondeten van vanavond ga bloggen, wanttttttt daarover lees je pas in m’n kookboek die in oktober uitkomt :D.

Salade dus. Iets waar ik over het algemeen helemaal niet echt dol op ben. Maar het was zo bloedheet afgelopen zondag bij Bas thuis, dat ik alleen sla kon verdragen, hehe. Ik maakte een salade van kip, ananas, sla, tomaat en balsamicosladressing en hoewel dat simpel en saai klinkt, is het ├ęcht een hele smakelijke salade. Aanrader!

Nodig voor twee personen: 2 flinke kipfilets – twee handen eikenblad slamelange- 10 romaatjes – 4 schijven ananas – baslamico sladressing – oregano – chilikruiden

Kruid de kipfilets. Dit kan met oregano en chilikruiden, maar ook gewoon met kipkruiden. Alleen die had ik niet in huis. Of nouja, Bas niet.. Daarna bak je de kipfilet gaar en mooi goudbruin. Laat de kip vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Maar een salade van de eikenblad slamelange, tomaatjes en ananas. Leg de kip on top en giet er een beetje balsamico sladressing over. En dan lekker eten!

Het is echt een hele lekkere salade met heerlijke zoetigheid door de ananas en gek genoeg is het ook echt genoeg als avondeten. Maar neem wel grote kipfilets, want verder zit er niet zo veel vullends in de salade.

Wat eet jij als het bloedheet is?

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Salade van kip, ananas, tomaat, sla en balsamico sladressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *