Mijn culinaire stad! De smaak van Leonie ter Veld, foodblogger, in Het Parool van 30 juli 2014

Goedemorgen allemaal! Toen ik op vakantie was kreeg ik een mailtje van Het parool, dat ze me wilden interviewen voor de rubriek ‘Mijn culinaire stad’. Super leuk! Maandag werd ik gebeld en deden we het interview en gisteren stond het in de krant!

Benieuwd naar mijn aanraders in de stad Amsterdam? Naar mijn favoriete restaurant, de beste plek om te pciknicken, een mooie locatie voor een kop thee en de lekkerste taartjes, of de beste koekmakerij volgens mio? Lees het interviewtje hierrrr.

En nog het allercoolst; bij de omschrijving van wie ik ben, helemaal onderaan, staat “Oprichter van foodblog Gewoonwateenstudentjesavondseet” en auteur van het gelijknamige kookboek. YEAH!

Trouwens; ik kan jullie alweer niet vertellen wat ik gisteravond heb gegeten. Wél kan ik vertellen dat het wederom twee avondmaaltjes waren, omdat ik deze week iedere avond twee gerechten eet ivm de deadline van m’n boek volgende week. Haha. Die kilo’s die ik in de vakantie ben afgevallen (ja ik val af op vakantie), eet ik er nu weer lekker aan. Top! Maarrrrr, vanaf volgende week, als de deadline is geweest, kan ik weer een beetje normaal eten én weer normaal bloggen over m’n avondeten. Nog één weekje! Aaaah!

Meer dingetjes in de media vind je hier! (klikklikklik)

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Mijn culinaire stad! De smaak van Leonie ter Veld, foodblogger, in Het Parool van 30 juli 2014

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *