Mijn afgelopen week: duizend gerechten klaarmaken en 0 blogupdates doen, foei Leonie!


Ola! Sorry leuke mensen ik ben jullie echt totaaaaal aan het verwaarlozen! Ik ben zo giga druk met m’n kookboek omdat komende week m’n deadline is en de afgelopen week heb ik dus echt alleen maar dingen gegeten die in m’n kookboek komen. En dan is het een beetje kansloos om er nu over te gaan bloggen, haha. Hoewel ik trouwens vrijdag niet voor m’n kookboek at; toen consumeerde ik als avondeten churros, hehehe. Van een churroskraampje op de kinkerstraat. Super lekker, maar daarna was ik ook echt totaal misselijk. Maar goed, dat krijg je er van.

Anywayyyyy, deze afgelopen en vermoedelijk de komende week, dus eventjes weinig nieuwe recepten online. Aanstaande donderdag is m’n deadline en dar wordt alles weer normaal. Dan zal ik jullie niet meer onder spammen met kookboek-verhalen (of wel, who knows, haha) en zal ik weer lekker in de keuken staan voor m’n blog. Hoewel, ik ga denk ik de rest van volgende week alleen maar uit eten of eten bestellen (SUSHI). En heel veel sociale dingen doen, wat ik heb m’n omgeving ook echt totaal verslonst. Net als jullie.

Goed. Dat was even een update van mijn kant. Ondertussen ben ik wel echt heel blij hoor, ondanks de drukte 😀 Ik heb dit weekend 10 avondmaaltjes klaargemaakt, in de hitte, terwijl ik op instagram alleen maar de lekkerste strand- & borrelfoto’s voorbij zag komen. Maar! Ik ben voor vandaag even klaar en ga zo óf twee vriendinnetjes vergezellen bij Pacific westerpark met een witbiertje, óf uitbreid douchen en mezelf daarna op een rood wijntje en een goed boek trakteren in de tuin. Of Orange is the new black kijken. Want ja, daar ben ik deze week aan begonnen en ik ben nu al in seizoen 2. (En hier maar zeggen dat ik zo druk ben met m’n kookboek). (Laten we het er op houden dat ik te weinig heb geslapen de afgelopen week hahaha).

Oké, i’m out! Ik hoop dat met jullie alles goed gaat en ik ben weer helemaal availible next week! 😀 TSchusssss!


Meer meekrijgen van mijn personal life? Volg me via 
INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBEBLOGLOVIN |   GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Mijn afgelopen week: duizend gerechten klaarmaken en 0 blogupdates doen, foei Leonie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *