Stoofpeertjes met feta en walnoot uit de oven met biefstuk, champignonroomsaus en pomme duchesse

Goedenavond! Vanavond heb ik echt een vreselijk heerlijk feestmaal gegeten; het leek wel Kerst! Haha! Ik had ook wel een beetje wat te vieren want vandaag lag FreeYourMindMagazine op m’n deurmat met een 2page-spread voor mijn blog!! WIEHOE! Dus tijd voor een feestmaal:) Ik maakte stoofpeertjes met walnoot en feta uit de oven (naar schoonmoeders recept) met biefstuk en champignonroomsaus en pomme duchesse.

De stoofpeertjes maak je met van die kant en klaar peertjes van AH (ligt bij fruit). Die doe je eventjes in de magnetron zodat ze gaar zijn. Dan in de ovenschaal met wat feta en walnoten. De pomme duchesse leg je op een bakplaat en dan zet je de peren en de aardappeltoefjes allebei 20 min op 220C in de oven. Ondertussen maak je champignonroomsaus (hoe? klik!) en bak je de biefstuk (4 min, halverwege keren).

Het was ver-ruk-ke-lijk en ik zit stampvol:) Niet echt een random dinsdagmaaltje, maar soms moet je gewoon even lekker uitpakken.

Voordat ik byebye zeg nog 1 vraag aan jullie: TIPSSSS voor een leuk Valentijnsdiner donderdag met vriendlief in Amsterdam?

BYEBYE!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Stoofpeertjes met feta en walnoot uit de oven met biefstuk, champignonroomsaus en pomme duchesse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *