Aziatisch: Biefstuk, garnaaltjes, groene paprika rode peper en taugé gewokt met rijst

Hoi allemaal! Oei oei oei wat heb ik lekker gegeten vanavond:) Ik had van gisteren natuurlijk nog een biefstukje over én ik had van de week extra paprika’s gekocht en dus bedacht ik dat ik wel eens lekker Thais ofzo kon gaan eten. Ooit at ik trouwens bij een GEWELDIGE Thai bij de Nieuwmarkt, maar dat ter zijde. Ik maakte rijst met een gewokte groene paprika, biefstuk, garnalen, taugé, rode peper en knoflook. Er doorheen deed ik nog Conimex Honing-Teriyaki woksaus. En ik wokte het in wokolie met knoflooksmaak. Mjammm wat was dit lekker! En ook bestwel scherp maar voor mij doen echt precies goed. Wist je trouwens dat je scherp eten heel goed kan blussen met een biertje on the side? Lekkerrrr.

Nu even over morgen, want dan is het natuurlijk Valentijnsdag! Gaan jullie iets doen? Of zitten jullie moederziel alleen thuis? Ik hou officieel niet van Valentijnsdag maar doe er nu toch wel wat aan omdat ik het altijd jammer vond als iedereen 15 feb lieve verhalen had en ik niet omdat ik eigenlijk tegen ben. Dus nu doe ik lekker mee:) In de koelkast staat mijn kwarktaart (waar ik misschien straks nog over blog) op te stijven en ‘s avonds gaan Bas en ik lekker sushi maken (bij kaarslicht) of uit eten. Meer doe ik er niet aan (hoewel ik stiekem hoop dat vriendlief met een bos rozen aankomt, maar ik zal niet te hard hopen)(en hij leest dit toch niet, haha).

Wat ik jullie nog wel even wilde meegeven; als je nou geen idee hebt wat voor romantisch je moet doen, dan hier nog wat lievige eettips: maak aardappelschijfjes en snij ze in hartvormpjes, bak een hartige of gewoon een zoete taart in zo’n hartjesbakvorm (hebben ze bij hema) of eet soep met toast in hartjesvorm. Fijne Valentijnsdag!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *