Spaghetti met hele tomaatjes

Goedenavond jij! Ik ben deze week een beetje ziekig en merk dat heel erg in m’n eetpatroon. Ik heb alleen maar zin in dingen van vroeger; die je vroeger at toen je ziek bij je mutti op de bank lag. Vet raar. Zo aten we dinsdag al aardappels, vlees en groentes en had ik gisteravond zin in spaghetti. Lekkere oldskool spaghetti.

Ik voelde me na één echt goed zieke dag, gelukkig gister al een stuk beter en dus was m’n eetlust ook weer lekker terug. Chill! Ik dook de keuken in om spaghetti klaar te maken en maakte ‘m net even iets anders dan anders. Zo voegde ik o.a. hele tomaatjes toe, die uiteindelijk warm en smakelijk ontploffen in je mond. Mjam! Zin in? Let’s spaghetti!

Nodig voor twee personen: 200gr gehakt – 400gr Italiaanse groentes – 10 cherrytomaatjes – 1 blikje tomatenpuree (zo’n kleintje) – 1 zakje Knorr Spaghetti – beetje extra oregano en rozemarijn – spaghetti – geraspte kaas voor erbij – komkommer voor erbij

Bak het gehakt rul in een pan met een beetje olie. Voeg dan de Italiaanse groentes toe en de kruidenmix van Knorr. Doe er een scheut water bij, de losse tomaatjes (heel) en een blikje tomatenpuree. Roer alles lekker door elkaar en laat de saus een beetje indikken. Voeg eventueel een beetje extra rozemarijn en oregano toe. Laat de saus een minuut of 20 op het vuur staan zodat alle smaken lekker mengen met elkaar. Kook in 8 minuten de spaghetti gaar.

Doe alles op je bord, serveer de komkommer erbij en wat geraspte parmezaanse kaas er overheen. Klaar!

Ik vond het een prima maaltijd. M’n hoogtepunt was wel een beetje de hele tomaatjes die ontploffen in je mond als je er op bijt. Vet heerlijk, maar ook wel een beetje warm. Mjam!

Oh en natúúrlijk miste ik de Doritos die ik er normaal bij eet INTENS. Spaghetti bolognese MOET je gewoon met Doritos eten, maar ik mag geen chips meer eten van mezelf (en van Jan) omdat ik er zo’n buikpijn van krijg. Dus ik doe het zo min mogelijk. #SAAI.

Ik zou het knettervet vinden als je mijn boeken kocht
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Spaghetti met hele tomaatjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *