Roti: Volkoren wraps met kip-kerrie, sugarsnaps en aardappel

Hallo again:) Vanavond maakte ik wederom iets met wraps omdat die nog in de koelkast lagen en ik vond ’t wel zuinig van mezelf om die maar weer te gebruiken :D. Dit keer leek ’t me wel eens een uitdaging om een soort nep-roti te maken, zonder ei want ik WALG van gekookte eieren (echt mijn grootste nachtmerrie)(echt!).

Qua voorbereiding snij je een paar geschilde aardappelen (dit is wel een ding: ik schilde voor volgens mij voor ’t eerst in 4 jaar m’n aardappelen, joepie!), een rode ui en een halve kipfilet in stukjes. Dan kook je sugarsnaps en de stukjes aardappel allebei ongeveer 5 minuutjes (aparte pan). Bak ondertussen de kip gaar, voeg daarna een flinke eetlepel kerrie, een teen knoflook en de ui toe en laat dit lekker pruttelen. Na 2 minuutjes doe je de aardappelen en sugarsnaps er ook bij samen met een flinke scheut kookroom. Breng op smaak met peper&zout. Dan verwarm je de (volkoren) wraps eventjes in de magnetron en bij het opdienen leg je de wraps naast de ‘roti’. En het allerleukste: je mag met je handen eten!

Ik vond het een prima maaltijd, maar heb er halverwege wel knoflooksaus bij gedaan omdat ’t toch wat flauw was. Maar met knoflooksaus was het heeeeerlijk.

Dat was ’t vandaag! Tot morgen?

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *