Rijst met kipkerrie en boontjes, paprika en ananas

Goedenavond! Hoe gaat het met jullie? Met mij goed! Mijn eetlust is weer behoorlijk terug:) Vanavond at ik lekker rijst met kipkerrie, mjam!

Je kookt de sperzieboontjes en bakt ondertussen de kipstukjes. Na ongeveer 7 minuten koken voeg je de boontjes toe aan de kip samen met de groene paprika; dit laat je even pruttelen. In het water van de boontjes kook je dan de rijst ongeveer 8 minuten. Meng ondertussen 200 mL kokend water met de kruidenmix voor kerriesaus (Conimex) en voeg deze saus toe aan de kip. Als de rijst gaar is, is alles klaar. Schep nog wat ananasstukjes door de kipkerrie en strooi bij het opdienen wat seroendeng (kokos en pinda) over je avondmaaltje.

Ik vond het erg lekker!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Rijst met kipkerrie en boontjes, paprika en ananas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *