Reisvlog #5: Voor het eerst op Wintersport

Hey you! Waaaaah! Ik ben nét terug van mijn eerste wintersport ooit en wat vond ik dit VET. Van maandag t/m zaterdag vertoefde ik met de schoonfamilie van mijn zus in Brand, Oostenrijk en ik heb echt een te gekke tijd gehad.

Schermafbeelding 2017-03-12 om 09.49.51

Twee keer eerder heb ik in een skihal op een snowboard gestaan en met die karige ervaring ging ik deze week boarden in een echt wintersportgebied. Hoe dat ging? Van keihard klungelen tijdens m’n eerste les, met m’n snowboard in een hek belanden en falen in de sleeplift, tot vet shinen op de blauwe piste, woehoe! Check in mijn video hoe het er aan toe ging. Hier of hieronder! Dikke bonus in de video: beelden van mijn awesome neefje Oscar, van 4 maanden oud. En lekker Oostenrijks eten. En mijn verjaardag (10 maart) op de piste! Goed; waar wacht je nog op? Kijk die vlog!

Op dinsdag 21 maart ga ik weer naar m’n volgende bestemming: Fuerteventura! I know; ik ga schandalig veel op vakantie, maar ik word er gelukkig van, dus waarom niet? 😀 Op fuerteventura ga ik surfennnn en dat wordt natuurlijk ook allemaal vastgelegd. Wil je niks missen? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal! Is gratis voor jou en awesome voor mij. DOEN!

Oja: ook nog even een dikke thanks richting The North Face voor het sponsoren van mijn wintersportoutfit (broek en jas) en Sinner voor het sponsoren van mijn helm, ski- en zonnebril. VET relaxte spullen allemaal. Geen natte bibs en geen hersenschudding. TOP!

Schermafbeelding 2017-03-12 om 09.50.16

Oh man, ik ben zo gelukkig. Volgend jaar weer. VRIENDEN: wie wil er met mij mee? (Het is teringduur, dus begin vast te sparen:P).

Ik kijk uit naar jullie reacties! Ben benieuwd of jullie de reisvlogs leuk vinden en of er feedback is 😀

AUF WIENERSCHNITZEL!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

2 reacties op “Reisvlog #5: Voor het eerst op Wintersport

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *