Ravioli met gebakken ham, geitenkaas, champignons, pijnboompitten en peterselie

Dag leuke mensen! Vandaag heb ik een heurlijke receptje voor je. Schandalig dat ik dit vorige week dinsdag heb gegeten en dat ik nu pas de tijd vind om het recept uit te schrijven. Nu heb je er een week minder van kunnen genieten: KAN NIET HOOR. Maar; hier komt het. Een recept voor ravioli met geitenkaas (mjam), gebakken ham (mjam), pijnboompitten, champignons en meer lekkers. Klaar voor? Aan de slag!

Nodig voor één persoon: half pakje verse ravioli met kaas en spinazie – handje gesneden champignons – 3 plakjes zachte geitenkaas met honing – 1 eetlepel pijnboompitten – wat verse peterselie – 5 plakjes parmaham

Kook de pasta in vier minuten gaar. Verwarm een beetje olie in de pan en bak de champignons in een paar minuten glazig. Voeg dan de ham in propjes er aan toe en bak dit ook totdat ze lekker knapperig zijn. Doe er dan wat geitenkaas bij en laat dit een soort van smelten. Zorg dat het vuur niet te hoog staat.

Giet de ravioli af en voeg toe aan de pan met ham, champignons en geitenkaas. Roer alles door elkaar en dan zie je dat door de warmte en vochtigheid van de ravioli, alles mooi door elkaar mengt.

Doe de pasta in een diep bord en top af met pijnboompitten, peterselie en wat peper. Zout is niet nodig, omdat de parmaham al vrij zout op zich is.

Eet smakelijk!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

4 reacties op “Ravioli met gebakken ham, geitenkaas, champignons, pijnboompitten en peterselie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *