Pasta pesto met pangasius, tomaat, sla en pijnboompitten

Goedenavond lieve lezers! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al gestemd vandaag? Ik wist écht niet waar ik op moest stemmen, maar heb het uiteindelijk wel gedaan. Moeilijk man!

Verder had ik een lekkere drukke dag op werk vandaag. Omdat de recensies van Vaslav maandag en dinsdag binnenkwamen, was het toch wel vrij druk op de marketingafdeling van DeLaMar. Maar dat maakt het werk wel heel leuk! Misschien ga ik zelfs vanavond weer naar Vaslav toe, om nog eens te zien waarom de voorstelling zo geweldig is. Als er tenminste een plekje is in de zaal. Maar goed 😀

Ik at wel al thuis vandaag. En het is best vroeg, nu half 7 terwijl ik dit typ. Overigens zit ik echt te propvol voor woorden. Note to self: je hoeft niet altijd je bord leeg te eten.


Oh en wat ik óók nog wilde vertellen: vandaag lunchte ik buiten de deur (afspraak voor m’n blog) bij Stanislavski. Eerder was ik daar al eens en toen duurde het allemaal veeeeeel te lang en stom, maar nu was ik heel positief. Ik at een bruin brood met humus en men, die was echt HEERLIJK! Aanrader dus, voor lunch op het Leidseplein.
Nou goed, nu over m’n avondeten. Ik at vanavond pasta pesto, omdat ik iets wilde maken met dingen die ik nog in huis had. In de koelkast staan nog drie potjes zelfgemaakte pesto, die ik over had van m’n verjaardag vorige week maandag. Verder had ik nog pangasius in de vriezer, een tomaat in de koelkast en genoeg pasta. Pasta pesto it is!

Nodig voor één persoon: Pappardelle (pasta) – 3 eetlepels zelfgemaakte pesto – 1 pangasiusfilet – 1/2 tomaat – wat veldsla – pijnboompitjes

Kook de pasta gaar zoals omschreven op de verpakking. Ontdooi de pangasiusfilet en bak in de pan gaar en ‘t liefste ook een beetje bruin. Snij de tomaat in blokjes. Doe vast wat sla in je bord. Als de pasta gaar is, giet je die af en schep je er pesto doorheen. Dit drop je op je sla, daarover wat tomaat, daarop de vis en top af met wat pijnboompitjes. KLAAR!

Het was lekker. Maar niet geweldig. Misschien wel omdat ik een beetje te vaak pasta pesto heb gegeten de afgelopen tijd.. En shit, ik heb nog drie potjes staan in de koelkast…! Nou ja, even doorbijten tot nieuw salaris er is, hahaha.

Laterzzzz

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Pasta pesto met pangasius, tomaat, sla en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *