Pannenkoeken – zo moet het niet.

Hallo daar! Op facebook of instagram zag je ongetwijfeld mijn pannenkoekenfiasco al voorbij komen vanavond. Le boyfriend en ik wilden pannenkoeken bakken vanavond, maar de enige koekenpan in het studentenhuis van Bas, bleek geen goeie antiaanbaklaag meer te hebben. Totaaaaaaale mislukkig, die pannenkoeken van ons. Het is een wonder dat ik er nog één fatsoenlijk op de foto heb weten te zetten. Hoe bak je slechte pannenkoeken? In een pan zonder anti-aanbaklaag!

Op zoek naar tips om je pannenkoeken op een goeie manier te maken? Kijk eventjes op facebook! De tips hebben mij helaas niet geholpen, omdat ik gewoon een dramatisch slechte pan had, geen extra olie, geen goeie boter en tja, gewoon geen oplossing. Maar who cares, we hebben de lelijkste pannenkoeken ooit toch smakelijk opgegeten 😀

Nodig voor twee personen: 1/2 pak koopmans pannenkoekenmix volkoren – 2 eieren – melk – 1/2 rode paprika – 1/2 gele paprika – 10 champignons – stroop – poedersuiker – katenspek – geraspte kaas – olijfolie of boter

Maak de pannenkoekenmix volgens de beschrijving op de koopmans verpakking. Snij de paprika’s en champignons klein en bak deze stukjes even glazig. Bak vervolgens de pannenkoeken en als je een speciale wil kun je er een reep katenspek in leggen en die meebakken. Of er kaas over strooien en dan de pannenkoek dichtklappen met de kaas ertussen. Klaar!

Het liefste eet ik ze dan echt met alles tegelijk, dus zowel spek, kaas, paprika en champignons, met stroop en poedersuiker. Mjam!

Hoe eet jij je pannenkoeken het liefst?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


19 reacties op “Pannenkoeken – zo moet het niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *