Pangasiusfilet met pesto, oventomaatjes en ciabatta

Ola! Zaterdagavond at ik heel saai. Vet jammer! En dat terwijl het echt een maaltijd met potentie was. Ik maakte pangasius uit de oven met pesto en tomaatjes, met ciabatta. het moest een lekkere lichte maaltijd worden, maar het werd een hele saaie maaltijd waarna ik nog giga trek had.

Nodig voor één persoon: 1 pangasiusfilet – een paar tomaatjes aan de tros – twee eetlepels zelfgemaakte pesto – 1 teen knoflook – 1/2 ciabatta

Eigenlijk denk ik dat je niet de volgende beschrijving moet gaan opvolgen. mijn vis was namelijk gruwelijk droog, dus daar is duidelijk iets niet goed gegaan:P. Maar goed, let’s do this. Vet een overschaal in met olijfolie. Leg je pangasius er in en smeer de bovenkant in met pesto. Leg de tomaatjes aan de tros on top en pers er knoflook over uit. Zet dit 25 minuutjes in de oven. Pangasius moet normaal 12-14 minuutjes in de oven, dus daar zal ’t bij mij wel fout zijn gegaan. Maar de tomaatjes moeten echt wel 25 minuten… De laatste tien minuutjes doe je ook nog even je ciabatta in de oven om af te bakken. Serveer de vis met de pesto op je bord, leg de tomaatjes on top en het brood er naast. De sap en prut die nog in de ovenschaal zitten, kun je lekker over de ciabatta gieten. Eet ze!

Dus, een beetje droog en in potentie geweldig, maar in de praktijk niet echt een topper. Erna maakte ik nog maar wat frites klaar in de oven, mjam 😀 Eindelijk een volwaardige maaltijd, hahaha.


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “Pangasiusfilet met pesto, oventomaatjes en ciabatta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *