Paddenstoelenravioli met spek, crème fraîche en bieslook

pasta_creme_fraiche_spek_bieslookHoi allemaal! Mijn hemel, wat heb ik net lekker gegeten. Het is half 5 ‘s middags en ik had honger en ik had nog een paar dingen in huis van de afgelopen dagen en daarmee maakte ik echt een intens lekker maaltje klaar. Ik at het dus om half 5 in een kleine portie, maar dit kan prima als avondeten. Wat zeg ik; prima? FANTASTISCH!

Nodig voor één persoon: half pak ravioli met paddenstoelenvulling (AH vers) – pancetta (ik had een blok waar ik het nog af moest snijden, maar je kunt ook gewoon plakjes gebruiken)(of bacon of spekjes) – beetje verse bieslook – een flats crème fraîche – peper

Zo weinig ingrediënten en toch zo’n smaakvolle maaltijd. Mjam! Je kookt de pasta in 6 minuten gaar. De pancetta of spek bak je even in een pannetje zonder boter of olie, totdat ze een beetje knapperig zijn. Serveer de pancetta op de pasta, verdeel er wat bieslook over en een flats crème fraîche en eindig met peper. Je hoeft er geen zout over te doen, want de pancetta is al lekker zout. KLAAR!

Zo simpel en zo lekker. Koken hoeft écht niet moeilijk te zijn. Dit is zo een maaltijd die ik mijn vrienden voor zou zetten. En dan heb je dus gewoon letterlijk 6 minuten in de keuken gestaan. Top!

Oh, en groentes eten we dan morgen wel weer. Goed?

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

7 reacties op “Paddenstoelenravioli met spek, crème fraîche en bieslook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *