Nieuw bij AH to go: Kip noedelsalade met kokos-limoendressing, met spinazie en paprika

Ola amigo’s! Ik kreeg deze week ongeveer honderd pakketjes thuisbezorgd voor mijn blog. Te lief en leuk! Ik schrijf niet overal over, maar voor sommige dingen maak ik een uitzondering. Ik kreeg deze week pakketjes van Kumar curry’s (daar komt binnenkort een blog van online!), koekjes van Jules Destrooper (men, goddelijk) en van de AH to go kreeg ik twee drankjes en twee salades. Per koerier werden er water met limoen & munt (lekker) en water met dille en komkommer (1e reactie: “Waar is de zalm?!”) afgeleverd. Deze zijn sinds kort verkrijgbaar bij Ah to go en daarom mocht ik ze uitproberen. Verder kreeg ik nog twee salades: avocado met linzen, munt & feta en noedels met kip, spinazie en limoen-kokosdressing.

De eerste salade vond ik echt niet lekker, sorry AH! Nu was mijn salade ook wel een beetje verpieterd al, wat wel m’n eigen schuld was, want hij stond al twee dagen in de koelkast (maar hij was wel t/m vandaag houdbaar, en ik at ‘m gister). Nee, van de variant met avocado, feta en munt had ik veel verwacht, maar ik werd er niet gelukkig van. De variant met noedels en kip daarentegen vond ik echt heel lekker. Ik kijk altijd een beetje twijfelachtig aan tegen verse voorverpakte salades met kip, maar deze was echt lekker. Ik at het vrijdag als lunch en vond ik heel smakelijk Ên heel veel. Wat er o.a. in deze salade zat: kip tandoori, noedels, spinazie, rode paprika, bulgur (soort couscous) en een dressing van limoen met kokos.

Hoewel ik dus dacht dat het lunchsalades waren, was de portie wel echt vrij groot. Maar, lekker! En echt wel heel handig voor een lange treinreis. Overigens heb ik de salade voor de foto natuurlijk even uit het bakje gehaald en fatsoenlijk op een bord gelegd. Wat ik trouwens mega onhandig vond aan deze to-go-salades? Dat je er 1. geen vorkje bij krijgt en 2. je het zakje of bakje van de dressing onmogelijk open krijgt zonder schaar, omdat de verpakking glibberig is van de salade..

Verder kreeg ik onlangs ook nog superjuices van Ah toegestuurd. Misschien had je dat al op instagram gezien? Anyway, AH to go is z’n schap op een leuke manier aan het aanvullen! Ze spelen lekker in op de trend dat alles superhealthy moet zijn. Nu ben ik daar niet gevoelig voor, maar wellicht voor anderen toch leuk om te weten! 😀

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


5 reacties op “Nieuw bij AH to go: Kip noedelsalade met kokos-limoendressing, met spinazie en paprika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *