Buiten de deur: Geitenkaassalade van Pacific Westerpark, zonder geitenkaas

Hoi allemaal! Jeej, ik ben blij. Het is zaterdagochtend, gisteren was ik vrij en daardoor heb ik gigantisch kunnen doorwerken met m’n blog. Ik had echt nog 360 mails onbeantwoord en alles is inmiddels weggewerkt, wiehoe! Dat geeft rust. Er zijn alleen nog heel veel onbeantwoorde blog-comments. Maar daar ga ik straks mee aan de slag. En ik wil vandaag nog een filmpje opnemen. En werken aan le #secretproject. Maar goed, alles op z’n tijd. Eerst ga ik je vertellen over mijn avondmaal van gisteren. Dat heb ik niet zelf klaargemaakt, want ik ging een hapje eten bij Pacific in het Westerpark. Samen met oud studiegenoten, die ik al minstens anderhalf jaar niet had gezien. Super leuk!

We dronken witbier (mjam, thank god voor Wiekse Witte) en ik bestelde de geitenkaassalade. Maar dan wel zonder geitenkaas, hahaha. Ik ben echt de domste foodblogger ooit, odat ik de stomste dingen niet lust. Maar goed, het is niet anders. De salade was trouwens echt gigantisch lekker. Ik bestelde de 8 euro variant en liet de geitenkaas dus achterwege. Wat overbleef? Rucolasla met olijven, hazelnoot, abrikoos, zongedroogde tomaatjes, Italiaanse ham en heel veel dressing. En twee broodjes on the side. En hoewel ik dus de goedkope variant had (8 vs 12 euro), was deze salade echt prima als avondeten. En echt héél lekker. Bizar!

Nou, en verder is Pacific gewoon geweldig en had ik echt een heerlijke avond met oude vrienden :D. Overigens is het tofste aan Pacific dat ze echt een geweldig terras hebben; gigantisch groot en overal is zon. Heerlijk! (Eigenlijk is dat helemaal niet het tofste, want ze draaien er ook echt toffe muziek, en het menu is geweldig (ik at eerder al de saté en de gamba’s) en het is gewoon algeheel ene toffe plek).

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *