Vette hap: Frites met groene aromat en appelmoes, frikadellen speciaal en een kipkorn

Hallo leuke lezers! Het is vrijdagmiddag, 3 uur en ik ben gewoon aan het bloggen. AWESOME! Ik heb vandaag een dagje vrij genomen, om flink met m’n blog en het #secretproject (:D) aan de slag te gaan. En ik ben heerlijk bezig, moet ik zeggen. Maar het coolste ooit van vandaag; ik schreef me vanochtend in bij de Kamer van Koophandel! Dat betekent dat mijn blog nu echt een bedrijfje is, jeeeeeeeej! Dat had ik veel eerder moeten doen, i know, maar prima :D.

Gisteravond was het een beetje feest omdat ik vandaag dus vrij ben en dat moest dus gevierd worden. Hoe? MET PATAT. Ik at héérlijk, kan ik je vertellen. En allemaal klaar te maken in de oven, dus geen frituurpan needed!

Nodig voor één Leonieportie: 2 ovenfrikadellen Mora – een handje ovenfrites – 1 kipkorn

Verwarm de oven voor tot 220C. De frites moeten 15-20 minuten op 220C, de frikdadellen 8 minuten op 160C en de kipkorn 10 minuten op 250C. Problematisch als je maar 1 oven hebt. Ik verwarmde de oven voor tot 220C, deed de frites er 10 minuten in en voegde na 10 minuten ook de frikadellen en de kipkorn toe. En dat ging verrassend goed!

Over de frites strooide ik toen ze klaar waren wat groene aromat, omdat die combi echt geweldig is. En ik at er appelmoes bij. De frikadellen moesten frikadellen speciaal worden, maar de curry was op. Daarom maakte ik frikadellen extra speciaal: met barbecuesaus (is ook rood…), yo fresh en ui. Lekker hoor :D.

Nou, dat was mijn schandalige en verrukkelijke avondmaal van gisteravond. Doei!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Vette hap: Frites met groene aromat en appelmoes, frikadellen speciaal en een kipkorn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *