Lunch: tortilla met avocado, ei, parmaham, mozzarella en

Hallo leuke mensen! De afgelopen weken zijn bijzonder druk, waardoor ik steeds ’s avonds niet echt tijd heb om te koken (#thuisbezorgd), maar overdag lunch ik wél heerlijk. Vaak dingen die ik over heb van de tosti’s die ik driemiljoen keer bak de afgelopen weken, ivm het tostiboek dat net uit is en de video’s en toestanden die daar voor gemaakt moeten worden, of ingrediënten die ik heb gebruikt voor een advertorial en die dan over zijn. Goed, zo ontstond ook dit heerlijke lunchrecept. En ik vertel je: dit is echt intens. Heerlijk!

Nodig voor één persoon (flinke lunch): 1 tortilla – 1/2 avocado – 2 eieren – 3 plakken parmaham – 1/2 bol mozzarella – een handje gemengde sla – peper en zout

Bak de tortilla in een droge pan een minuutje aan beide kanten zodat hij knapperig wordt en verandert van smaak. Dit is echt heerlijk en veel lekkerder dan wanneer je de tortilla in de magnetron opwarmt. Bak twee eieren met hele dooier daarna in diezelfde pan (wel ff olie toevoegen).

Smeer de tortilla in met geprakte avocado en verdeel daar wat sla, ham en stukken mozzarella over. Eindig met de gebakken eieren en strooi er nog wat peper en zout over. Rol ‘m op of vouw ‘m dubbel en eet smakelijk!

Ik vond dit eeeeecht lekker man. Komt er iemand even bij me langs om er nog een te maken? <3

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

2 reacties op “Lunch: tortilla met avocado, ei, parmaham, mozzarella en

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *