Lunch: Pantosti met komijnekaas

In de categorie: Don’t try this at home; de pantosti! Ik wilde iets lekkers lunchen vandaag en had nog lekker brood en komijnekaas in huis. Omdat ik in een ander huisje woon voor 3 weken en ik geen tosti-ijzer kon vinden, besloot ik er maar een pantosti van te maken. En hoewel die er zo op de foto hartstikke prima uitziet, was de onderkant zwart verbrand. Dusse… Misschien moet je dit recept niet gaan opvolgen…….

Nodig voor één persoon: 2 sneetjes brood, 2 plakken komijnekaas – pan – boter

Smelt het boter in de pan en leg je brood er in met een plak kaas er op. Ik zette het vuur te hoog waardoor de onderkant binnen no time zwart was en de kaas nog niet gesmolten… Het beste kun je het vuur middelhoog zetten en een deksel op de pan doen, zodat de kaas ook van boven hitte krijgt. En als de tosti bijna klaar is, kun je ‘m nog even omdraaien zodat de kaaskant naar beneden komt, maar dan moet je wel de pan in beweging houden zodat de kaas niet blijft plakken.
Bij het eten van een pantosti snij ik ‘m altijd in kleine stukjes, omdat mijn oma dat vroeger altijd deed. Haha! Dus 🙂

Een veel te makkelijk receptje, maar ik had zin om te bloggen dus toch maar online gezet:D Overigens was het idee van een komijnekaastosti wel echt lekker. De uitvoering in mijn geval alleen niet.. 😉

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


14 reacties op “Lunch: Pantosti met komijnekaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *