Lunch: Wentelteefjes :)

Hoi hoi! Vanmiddag deel ik een receptje dat je ongetwijfeld wel al kent. Heel simpel en héél lekker: Wentelteefjes! Ik was van plan om een lunch te maken met forel en lekker brood en sla en mayo, ofzo, maar toen ik vanochtend wakker werd had ik ultiem veel zin in Wentelteefjes. Dus dat maakte ik!

Nodig voor twee wentelteefjes: je lievelingsbrood – 1 ei – wat kaneel – wat suiker

Variatietip: serveren met aardbeien en poedersuiker!

Er is vast een originele manier van Wentelteefjes maken, maar ik vind ze het allerlekkerst als je gewoon je lievelingbrood gebruikt, die in een geklutst ei weekt, je er suiker & kaneel overheen strooit (zo veel je wil!) en je ‘m dan even bakt in de koekenpan. Het liefst in roomboter, maar ik deed nu olijfolie en dat was ook prima.

Een hele lekkere lunch als je ’t mij vraagt! Overigens nam ik als brood zo’n dikke ongesneden grote witte bol brood van AH. Die kun je dan zo dik of dun afsnijden als je zelf wil, dus dat is supercool.

Straks komt ’t recept online van m’n couscous van gisteravond. Oh en ik weet nog niet wat ik vanavond zal eten…. Hmmm… Stay tuned!

Misschien vind je dit ook lekker:


11 reacties op “Lunch: Wentelteefjes :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *