Buiten de deur: Strandpaviljoen Thalassa – Zandvoort aan Zee

Hallo leuke mensen! Vandaag was het natuurlijk prachtig weer, maar ik moest gewoon werken op m’n kantoortje van 9 tot 6. Gelukkig had ik ‘t vooruitzicht om vanavond naar het strand te gaan. En wel naar Zandvoort. In m’n eentje. Want daar had ik zin in:) Bovendien twijfel ik enorm om binnenkort 5 dagen alleen naar Verona te gaan, dus ik moest toch eens uittesten hoe het is om in je eentje uit eten te zijn. En dat beviel goed!

Ik ging naar strandpaviljoen Thalassa, omdat het er comfortabel uit zag en ik een mooi plekje in de zon, op een loungebank kon krijgen. Fijn :). Op de kaart stond voornamelijk vis en ik twijfelde of ik voor de zeebaarsfilet zou gaan, met aardappeltjes en groentes. Klonk goed. Maar eigenlijk wilde ik licht eten. Ik koos dus voor twee voorgerechtjes; brood met kruidenboter en een salade van Serranoham en zongedroogde tomaatjes. Het was een lekkere maaltijd en genoeg voor me. Ik vond alleen dat er teveel -ik vermoed gecarameliseerde- ui op de salade zat, waardoor het eerder een ui-salade met Serranoham was, dan andersom. Maar ik heb er wel lekker van gegeten. De salade bestond uit: gemengde sla, Serranoham, zongedroogde tomaatjes, aioli en ui.

Het grootste voordeel van met jezelf uit eten gaan vind ik wel het feit dat je een heel mandje brood én kruidenboter voor jezelf hebt. Muwaha. Je hoeft met niemand te delen en dus niet zuinig te zijn met kruidenboter of heel snel jouw portie broodjes en kruidenboter naar binnen werken omdat het anders misschien op is. Fijn. 😀

Ik vond het zeer geslaagd, heb lekker gegeten, zat onwijs goed in die heerlijke loungebank en ga ZEKER vaker alleen uit eten! Heb jij dat wel eens gedaan; alleen uit eten gaan?

Dit zijn ook leuke eettentjes:


9 reacties op “Buiten de deur: Strandpaviljoen Thalassa – Zandvoort aan Zee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *