Buiten de deur: hapjes en borrelen in de Tunesbar in het Conservatorium Hotel

Jongens wat leuk. Sinds ik een “succesvolle” foodblogger ben (nouja, eentje met 33.000 facebookfans), mag ik zo nu en dan ergens langskomen en dat is te cool. Zo stond ik vanavond (alcoholvrij) te borrelen tussen Bastiaan van Schaik, Robert Kranenborg en een aantal bekende soapies, bij de lancering van een nieuw concept: Super tasty Sushi in de Tunesbar in het Conservatorium Hotel. Heel erg niet de plek voor ‘gewoon een (ex-)studentje’, maar het was wel hilarisch leuk! Samen met collegavriendin en blogger van Amsterdam Curated, Marte, heb ik gesmuld van heerlijke Aziatische hapjes, bereid door Chefkok Schilo van Coevorden. Ik was totaal underdressed tussen alle mooie mensen, maar goed.

Het Conservatorium Hotel is echt prach-tig en er stond een Ferrari op de achterparkeerplaats. MOOI. En jongens; de toiletten. Damnnnn! Nog nooit heb ik zulk zacht toiletpapier gevoeld. Maar goed, ik was er natuurlijk voor de hapjes. En ik heb heerlijk gegeten! O.a. de heerlijkste zalm nigiri, super malse beef teriyaki, een verrukkelijk zacht crabkoekje met grapefruit en een Goddelijk toetje van chocolade, advocaat, amandelen en bastogne. MJAM! Was heerlijk, maar wel behoorlijk luxe!

Dus. Vandaag geen receptje online, maar even een kijkje in mijn gekke leven dat opeens ontstaat nu ik een soort van grote blogger begin te wordenzijn.

Vinden jullie het leuk om zoiets te lezen? Of had je liever een nieuw recept online gezien? 😉

Kijk hoe mooi het eten was:


8 reacties op “Buiten de deur: hapjes en borrelen in de Tunesbar in het Conservatorium Hotel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *