Lunch: Couscoussalade met hele rijpe avocado, komkommer, pistachepesto en fetakaas

Joehoe! Gisteren heb je misschien op instagram al voorbij zien komen dat ik een verrukkelijke lunch at. En ook nog eens een behoorlijk gezonde! Ik maakte een salade van couscous met hele rijpe avocado (HELE rijpe), komkommer, pistachepesto en fetakaas. Omnomnom.

Nodig voor één persoon lunchportie: 50gr couscous – 2 theelepels zelfgemaakte pistachepesto – 10 cm komkommer – 1/2 hele rijpe avocado (echt eentje die je goed kan prakken) – een eetlepel fetakaas

Schenk 50ml kokend water op de couscous en laat het wellen. Prak de avocado tot een prutje en roer die door de couscous, zodra de couscous helemaal geweld is in het water. Doordat de couscous nog warm is en de avocado heel rijp, krijg je echt bijna een soort papje. Snij de komkommer in stukjes en roer die ook door de couscous. Top af met wat feta en twee theelepels pistachepesto. Enjoy your lunch! #healthylifestyle (dit is een grapje ja.)

Ik vond het erg lekker en goed vullend. Top-lunch! God, wat ben ik toch gek op couscous. Eindeloze mogelijkheden! En die pistachepesto is ook echt een blijvertje. Kutklus om te maken, maar wel echt lekker en ik heb gewoon echt nog genoeg in de koelkast staan voor de komende tijd!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Lunch: Couscoussalade met hele rijpe avocado, komkommer, pistachepesto en fetakaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *