Leo’s Leven 11: natuur, liefde, spelletjes en tuinieren met Teddy

Goedemorgen mooie mensen! En welkom op dinsdag! De hele dag zal een beetje in de schaduw staan van de persconferentie vanavond, maar ik ben hier om wat licht te brengen :D. Ik praat je vandaag bij over mijn heerlijke weekend. Eentje die in het teken stond van een lange barbecue-sessie (dansen in de regen!), een nieuwe categorie op mijn blog mét toffe reacties, heerlijke selfcare en prachtige natuur. Zin om je er over bij te praten. Maar voor we beginnen even iets heel belangrijks…

Heb je iets comfortabels aan? Drink je iets lekkers? Eet je iets waar je blij van wordt? TOP! Dan is het tijd om nu eventjes ultiem te relaxen. Al is het maar een kwartiertje op deze dag. Plof neer in een comfortabel meubel, omring jezelf met warmte en wees lief voor jezelf <3.

Vrijdag: knuffelen met Merijn <3
Op vrijdag begon ik m’n dag met een rete gezellige small group training. We kunnen bij Robin perfect sporten op 1,5m afstand, dus ik hoop dat we dat voorlopig gewoon nog kunnen blijven doen <3

Schermafbeelding 2020-10-13 om 11.52.20

Na het sporten was het tijd voor werk. Hoewel; voor het sporten was ik alvast begonnen, zo’n drukke dag had ik voor de boeg.
M’n werk bestond vandaag uit een campagne uitschrijven, Leo’s leven schrijven, nachoday instapost publiceren en aan de kook voor een andere campagne.

IMG_6329

Tijdens het fotograferen van een yoghurt-campagne kwam vriendin Marte even buurten, omdat die toevallig met baby Merijn in Haarlem was. ZO gezellig.

merijn

Om een uur of 5 was ik klaar met werk en was het tijd voor chillings. Jan en ik hadden plannen waar ik me al de hele dag op aan het verheugen was; we gingen eten bij vrienden Paul en Kyra (ook verhuisd van Amsterdam naar Haarlem) en gingen daar Kolonisten van Catan spelen. En dit was zoooooo leuk. I LOVE dit soort avonden! En dit kan zo goed zonder last te hebben van Corona ellende. Als je gewoon afstand houdt en elkaar niet aanraakt, ieder stel z’n eigen setje dobbelstenen en gaan. Zo fijn!

kolonisten

Zaterdag: lange bbq-sessie
Op zaterdag had ik eigenlijk een sportlesje staan via Onefit, maar ik kon ‘m nog op tijd cancellen. Ik wilde nameijk écht even uitslapen; daar waren we allebei aan toe. En zo kwam het dat we tot 12 uur in bed lagen. Heerlijk!

gg

Daarna was het tijd voor een opruimsessie in huis en deden we boodschappen. ’s Avonds kwamen vrienden Suus en Tom eten en we gingen vandaag een lange barbecuesessie doen. We maakten spareribs, met vlees van The Butchery, wat echt gewelllldig was. Dit is vlees van een goede afkomst en het is tegelijkertijd ook echt mooi en lekker vlees. Als je dan vlees eet, kies dan voor goed vlees.

ribs

De ribbetjes hebben uiteindelijk 5 uur op de barbecue gelegen en toen konden we heerlijk eten. Mjam!

En tijdens die bbq-sessie was er ruimschoots tijd voor chillen op de bank. Jan luistert een podcast, ik lees een boek en Teddy kroop er lekker bij.

zamid

Het recept dat we vandaag maakten kwam trouwens uit ons e-book gruwelijk grillen.

Naamloos-1

Zondag: natuur!
Op zondag werd ik al lekker op tijd en uitgerust wakker. Zo chill. Echt om 9 uur al, wat helemaal het einde was want zo kon ik nog net ff wat meer met m’n dag, zonder dat ik alleen maar in bed wilde liggen. Woop woop!

En zo kwam het dat we om half 12 lekker met onze wandelschoenen in het bos stonden. Het was een regenachtige zondag, – wat zeg ik; het was een regenachtig weekend- maar je moet nooit wachten tot de storm over is, maar leren te dansen in de regen :D. Ook als dat betekent dat je op zaterdag staat te barbecueën in de regen en ook als dat betekent dat je op zondag in je regenjas door plassen wandelt in een prachtig kleurrijk bos, waar je de zachte regendruppeltjes hoort vallen op de bladeren. HEERLIJK!

IMG_3109

We wandelden bij Elswout en gingen voor de 4km route. ZO mooi. Dit was de eerste keer dat we deze route liepen en zeker niet de laatste. Oh en bonus van nu wandelen; het bos staat vol paddenstoelen.

IMG_4642

Na het bos reden we nog even naar het strand, juist omdat het zulk lekker guur weer was. Op het strand waaide het super hard en waren veel mensen aan het kitesurfen. Heel vet om te zien. Na een kort strandwandelingetje reden we tevreden naar huis.

IMG_3110

Eenmaal thuis was ik van plan om helemaal niets meer te doen. Ik kroop in bed met Lord of the Rings, Jan op de bank met allerlei sporttelevisie. En het was heerlijk.

IMG_3117

Maandag: eigen baas
Op maandag begon weer een nieuwe werkweek en ik nam even het heft terug in eigen handen. Wie vertelt mij dat ik op tijd uit mijn bed moet komen om de wereld te verzetten? Vandaag slaap ik uit. Op maandag. En het was heer-lijk. Daarna was het tijd voor een sessie in de serie ‘tuinieren met Teddy’. Ik ging even wat verschillende droogbloemen opnieuw schikken en daar móest Tedmans bij helpen.

tuinierenmetteddyiel

Pas rond 11 uur startte ik m’n werkdag en uiteindelijk was ik rete productief. Tot 5. Om half 7 zou ik gaan sporten, maar dat cancelde ik omdat ik last had van een opgezwollen buik en misselijkheid die daar vaak bij hoort. Het gaat echt goed met m’n pds, maar soms gewoon eventjes niet.

preg

De hele spanning rondom Corona helpt natuurlijk niet mee en maandagmiddag kregen Jan en ik ook nog eens ruk nieuws omtrent het fertiliteitstraject (iets met 4 maanden wachttijd). Het was dus tijd voor zelfliefde en daar viel sporten met buikpijn in dit geval even niet onder. Ik dook op de bank met Lord of The Rings, onder een dekentje en deed helemaal nietssss meer.

wachten

Inmiddels is het dinsdagochtend en hebben Jan en ik alweer uitgeslapen. Yolo. Vandaag schrijf ik wat blogs en een salesplan en dan vind ik het wel mooi geweest. Ik zit dieppp in de derde film van LotR, dus ik denk dat ik die vandaag lekker ga afkijken. En ik trakteer mezelf op nieuwe sloffen; uitstekende dingen om jezelf blij mee te maken als er een pandemie heerst/lockdown boven je hoofd hangt.

Vrijdag praat ik je bij over mijn komende dagen. Ik leef wederom in de veronderstelling dat het rustige dagen worden, dus ik heb er wel zin in.

Liefs!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

 

5 reacties op “Leo’s Leven 11: natuur, liefde, spelletjes en tuinieren met Teddy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *