Leo’s week 9: fotoshoot voor Haribo, podcastclub, geweldig uit eten in Amsterdam, een sociaal leven opbouwen en Olafs bday!

Goedemiddag goed volk! Het is woensdag en dus hoog tijd om terug te blikken op mijn afgelopen week. En dat was een week die vét productief was, met leuke etentjes, een podcast-meeting, familie-bezoek en een gewellllldige fotoshoot. Een drukke week, maar zó’n bevredigende week 😀 Ik ga je er snel over vertellen.

Pak je er een kop thee bij? *Gaat thee zetten* Dan kunnen we van start!

Maandag: ontbijten met pulled chicken
Ik begon m’n dag maandag met pulled chicken. Dat had ik de dag ervoor gemaakt in m’n awesome nieuwe Le Creuset pan, maar zondagavond kon ik het niet fotograferen, dus deed ik het maandag overdag Of naja; ’s ochtends dus. VET lekker ontbijt dit #foodbloggerlife.

Eigenlijk was ik de hele dag lekker aan het werk. Ik had contact met fotografen in Haarlem, deed wat administratie, volgde een nieuwe module in m’n plancursus en ging weer eens aan de slag met m’n mailbox. Lekker dagje!

Schermafbeelding 2020-02-24 om 14.01.19

Dinsdag: Podcast-meeting
Op dinsdag was m’n dag wederom lekker druk; ik moest veel dingen “regelen”; sleutels bij laten drukken, geld pinnen, dat soort dingen. Waar je ook gewoon tijd voor moet maken (en ik als zzp’er lekker door de week kan doen). Daarna ging ik ’s ochtends aan de slag met m’n voorlopig laatste recept in samenwerking met Activia en SMEG (die blender die je kan winnen, YES). Én ik schreef voor de lunch nog een uitgebreid artikel over mijn favoriete vegetarische recepten, als inspiratie voor de week zonder vlees, die volgende week van start gaat… Leuk!

flight3

Na de lunch had ik nog een belletje met een journalist (die ik toevallig goed ken), voor een verhaal in het Parool over Financefluencers en het was de bedoeling dat ik de edit van m’n Sri Lanka vlog af zou maken, maar daar had ik geen tijd meer voor.

Wél vond ik dat ik lekker gewerkt had en zoals ik in m’n plantraining had geleerd, moet je dat belonen. Dus ik ging ff lekker wandelen en langs Starbucks voor een koffietje met taart.

IMG_8716
Ontmoet Gerrit; dit is m’n favoriete buurtkat die ik regelmatig op straat tegenkom <3

’s Avonds had ik iets heel tofs op de planning staan; ik meette met 5 onbekende meiden met wie ik in contact ben gekomen door de Damn Honey podcast. Deze podcast gaat over feminisme en daarmee dus over gelijke rechten voor iedereen. Goed samengevat: shit waar elke vrouw in deze tijd mee moet dealen (nageroepen worden op straat, salariskloof, niet serieus genomen worden, etc etc) en ik vind het MEGA interessant. Omdat ik merkte dat ik er graag over napraat, heb ik wat mensen bij elkaar gezocht via een oproep op Instagram (wat wederom vrij succesvol was; er zijn nu overal in het land weer dit soort podcast-clubs begonnen, love it!) en op dinsdagavond had ik m’n eerste meeting met de Damn Honey-Haarlemmers. En dat was vet gezellig. We dronken wat bij de Jopenkerk en hadden meteen hele open gesprekken. Voor herhaling vatbaar! Yay!

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.57.58

5EBFAC46-DBF1-4CEF-BBC1-B804E263078D
En toen kwam ik laat thuis en onweerde het een beetje, dus toen moest Teddy bij me schuilen. <3

Woensdag: uit eten bij HHJJ
Op woensdagochtend moest ik naar de tandarts (in Amsterdam) voor verstandkiezenellende en daarna heb ik ff lekker in Amsterdam zitten werken. Ik streek neer bij The Hoxton en ontbeet daar ff met een vet lekkere avocadotoast met een gepocheerd eitje. Intens geluk dit; ik word helemaal blij van de creatieve vibe die hier hangt. Instant Londen-gevoelens. Love it!

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.58.11

Snapseed
De lucht staat op terror, maar toch scheen het zonnetje voorzichtig! En omdat ik intens behoefte heb aan die vitamine D, wandelde ik lekker terug naar het station. Podcast op en gaan!

’s Middags ging ik weer gewoon thuis aan het werk (is wel zo gezellig voor collega Teddy) en hield ik me bezig met Hotspots in Haarlem (dank voor jullie suggesties!!), reacties op m’n social media en blog, de Activia campagne en natuuuurlijk Leo’s week.

’s Avonds hadden Jan en ik weer date night op de planning en dit keer gingen we naar HappyHappyJoyJoy in Amsterdam Centrum (#uitgenodigd). VET LEUK. Ik had helaas wel heul erg buikpijn toen we er naartoe gingen, maar gelukkig trok dat na een tijdje weg.

IMG_1334
Groetjes van Intens Geluk

We aten echt SUPER lekker en ik ben blij dat ik Jan ook fan heb gemaakt van HHJJ. Ik ben hier sinds de begindagen van HHJJ al fan van en ben al bij het filiaal in West geweest en die ene in Amsterdam naast Club Panana en nu was de eerste keer bij HHJJ Downtown (bij Koningsplein). En hier was het een stuk rustiger dan op de andere locaties. EN ZO LEKKER. We hebben echt heel erg lekker gegeten en werden bediend door een ontzettend leuke man.

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.58.24
Dit is Lemper; een pakketje van rijst met kip en citroengras en het was HEERLIJK. Echt intensssss lekker.
Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.57.48
Deze bao met peking eend was ook helemaal het einde. We hadden er liever 2 gehad, haha.
Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.58.34
Helemaal rechts op de foto staat een gewelllllldig patatje rendang (met zoete aardappelfrites)(echt heel erg goed vond ik ‘m) en verder vind je hier in het midden geweldige bimi met ui (aanrader!!) en een minder geweldige Pho en beef-saté. Maar…
Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.58.41
De sate babi was dan wel weer echt gewelllldig. Echt, zo lekker gegeten! En de volgende dag kreeg ik een berichtje van een volger die hier ook had gegeten en hetzelfde als ons had besteld en ook helemaal verkocht was. AANRADER DUS!

Donderdag: fotoshoot met Haribo
Mijn donderdagochtend was echt TE GEK. Letterlijk en figuurlijk! Ik mocht meewerken aan de lancering van een nieuw product van Haribo (echt een GEWELDIG product) en daarvoor vond ’s ochtends de fotoshoot plaats in Amsterdam in een toffe studio. Met een mega leuk team en ontzettend lieve visagisten werd ik omgetoverd tot een vét mooie versie van mezelf (LIPPEN JONGE, wist niet dat ik ze had) en op de foto gezet in hysterische Haribo-setting. En het was ZOOO leuk om te doen!!

5325A6D2-8686-415F-A7CE-4FB2E4D48F5E
Voelde me een colorblocking Disneyprinses uit de jaren 80 😀
Schermafbeelding 2020-03-04 om 13.00.54
Wát een setting voor een fotoshoot 😀 (En ja; ik mocht snoepjes mee naar huis). (En ja die zijn inmiddels bijna allemaal op).

Binnenkort krijg ik de beelden en kan ik het delen via Insta. Zin in!

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.58.49
In tijden niet zo knap in de trein gezeten #lips

’s Middags was ik best wel kapot van de ochtend en omdat donderdag ook nog gewoon lekker m’n vrije dag is, ging ik chillen op de bank. Ik voerde echt geen snars uit en het was heerlijk!

Aan het einde van de dag zette ik nog een toffe winactie online die ik op touw had gezet tussen Ford Nederland en Srprs.me en ik werd helemaal blij van de hoeveelheid leuke reacties die meteen al binnen stroomden. De winnaar is inmiddels bekend trouwens.

Vrijdag: Fotografie in Haarlem
Op vrijdag had ik wederom best wel een leuke dag. Ik begon m’n dag met small group training en dat was prima. Daarna ging ik naar huis om me om te kleden en weer terug naar de stad voor een mini fotoshoot in de stad. Ik heb wat meer goede foto’s nodig van m’n leven (deze zin moet je eigenlijk lezen als: Jan is niet altijd beschikbaar als insta-husband/wil ik er niet altijd voor vragen/maakt niet altijd de beste foto’s) en heb daarvoor inmiddels contact met drie leuke fotografen in omgeving Haarlem. Vandaag meette ik voor ’t eerst met Nina en dat was rete gezellig. De foto die ik nodig had stond er zo op en daarna hebben we ff koffie gedronken bij Mika. Wat echt een VET mooie zaak is. Hier ga ik zéker vaker naartoe.

Schermafbeelding 2020-03-04 om 13.00.36

Bonus-leuk: zo komt m’n sociaal leven eindelijk een beetje van de grond mensen. Yes!

Verder moest ik vrijdag nog hard aan de slag met campagnes, plancursus en meer en kwam ik niet meer toe aan het filmen van de hometour 1 jaar later. Helaasch…

Einde van de middag was het tijd voor weekend en ging ik ff boodschappen doen voor een etentje die avond. Met m’n beste vriendinnen heb ik sinds een paar maanden afgesproken dat iedere laatste vrijdag van de maand date night met elkaar is en dat iedereen die kan en wil mag samenkomen en iedereen die niet kan dat ook geen biggie is. Het is namelijk vrij lastig – dit herken je vast- om in deze drukke tijden met elkaar iets af te spreken en voor je het weet ben je 3 maanden verder totdat je er alle 6 bij kan zijn. Nu hebben we gewoon iig iedere maand een meeting staat en wie dan kan, is er bij. En dat werkt mega fijn. Zo hadden we deze vrijdagavond een topavond met Vera, Mikki en Layla en lag ik pas om 3 uur in bed, haha.

4e7557aa-63d9-4dfb-816e-6c791d763a8a
Zelfs Teddy vond het gezellig en kwam er lekker bij zitten op de bank. Weet niet wat ik meemaak joh; deze kat kruipt na een jaar eindelijk wat uit z’n schulp?!

Zaterdag: katershoppen
En toen had ik me zaterdag toch een kater. Mennnn. En dat betekende dat ik werkelijk geen ruk uitvoerde.

4E60A759-5A87-45B8-B21B-40CE8FFFFB9C
2 katers in bed

Ik wilde m’n hometour filmen, relaxen in bad, een foto maken voor een andere samenwerking en nog ff een cadeautje scoren voor Olaf die zondag z’n verjaardag vierde en kwam uiteindelijk met moeite alleen tot dat laatste. Met een kater naar kinderwinkels gaan kan ik overigens niemand aanraden, maar gelukkig slaagde ik voor een leuk cadeautje.

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.59.09
Wel verliefd geworden op deze prei-banaan-aubergine-knuffels van Dille en Kamille

En toen kon ik weer gewoon terug op de bank. Met m’n kater. En snacks.

Zondag: Olaf is 1!
Op zondag vertrokken Jan en ik al vroeg uit Haarlem voor een 2 uur durende rit naar Groningen, Tynaarlo en Assen. ’s Middags zouden we Olafs verjaardag vieren in Assen, maar voor die tijd had ik nog ff zin in quality time met Sas, Yor, Oscar en Olaf en dus spraken we wat eerder af.

CD0DC41A-8E4A-449F-AD37-01117B1F4A8D

Schermafbeelding 2020-03-04 om 12.59.54
Tevreden met z’n nieuwe patta’s

Eerst bezochten we in Groningen het huis dat ze aan het bouwen zijn en nu bijnaaaaaa af is, daarna gingen we naar hun tijdelijke vakantiewoning en daarna naar Assen voor Ollie’s bday.

IMG_8998
Oscar had er ook zin in 😀 Haha! Die vindt groot gezelschap in het begin altijd een beetje spannend. Wat ZO lief is, want dan kruipt ie lekker bij me (of m’n zus) op schoot
Schermafbeelding 2020-03-04 om 13.00.05
Wie is het (5+ spel) vond Ozzie iig wel leuk (hij is 3,5, haha)

Al met al was het een fijne dag en om een uur of 6 stapten Janneman en ik weer in de auto richting huis. Tijd voor BZV op de bank :D.

Schermafbeelding 2020-03-04 om 13.00.13
Beetje losgegaan in de supermarkt op alles waar we zin in hadden.

En dat was mijn week! Een mega productieve week op het gebied van m’n werk en planning. Yes! Wel had ik een paar grote dingen laten liggen (de Sri Lanka edit en hometour) en daardoor kom ik deze wete ietwat in de knoei met m’n planning. Tel daar bij op dat ik maandag totaal down was van m’n ongesteldheid die al anderhalve week duurt (ELLENDE) en dinsdag kapot van een kappersbezoek van bijna 5 uur, dus je raadt al; ik zit in de knoop met te veel werk en te weinig tijd, haha. Maar! Is niet erg. Het is pas woensdag; ik heb nog bijna een hele middag voor me en we maken er gewoon het beste van :D.

Deze week ben ik – naast werk van vorige week inhalen en voorgenoemde dingen – druk met uit eten gaan (love it), theaterbezoekjes, een concert (LOVED IT), een wijnmeeting (the best), boekpresentatie, campagnes, rapportages en ongetwijfeld veel meer. En daarover vertel ik je allemaal volgende week. Tot dan!

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

4 reacties op “Leo’s week 9: fotoshoot voor Haribo, podcastclub, geweldig uit eten in Amsterdam, een sociaal leven opbouwen en Olafs bday!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *