Wraps met kip, ananas en cheddar

Goedemiddag! Ergens vorige week had ik een dikke craving naar Ananas. En dat is vrij vreemd, want ik hou over het algemeen echt behoorlijk niet van ananas. Maar! Ik moest en zou die avond tropisch eten en dus maakte ik een recept voor wraps met kip, ananas, cheddar spinazie, peterselie ennnn Zure room. En dat slaagde behoorlijk prima.

Nodig voor 2 personen: 6 kleine wraps – 6 eetlepels zure room – 1 bakje nepkip of 250gr kip – kipkruiden – cheddar uit een zakje – paar handjes spinazie – 1 blikje ananasstukjes – beetje verse peterselie

Lekker erbij: barbecuesaus

Kruid de kipstukjes met de kipkruiden (of de nepkip met kipkruiden) en bak in een pan met olie op hoog vuur rondom lekker knapperig in een minuut of 10.

Smeer de wraps in met wat zure room en leg er een beetje spinazie in. Voeg dan de kip toe en top af met wat ananasstukjes. Strooi er lekker veel cheddar over en bak het af in de oven. Zo’n 10 minuten op 180C. Serveer er dan nog wat peterselie overheen en barbecuesaus bij. Eet smakelijk!

IMG_8433

Een makkelijk, lekker en simpel maaltje! Niet super speciaal, maar wel gewoon prima. Het volstond in ieder geval perfect in mijn ananas-cravings van dit moment, maar ik denk niet dat ik het heel snel nog een keer zou maken. Wat jij?

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *