Broodje zeesticks met ravigottesaus en spinazie

Hey you! Wie mijn recepten al lange tijd volgt, weet dat ik ooit in mijn boek een recept heb meegenomen voor een broodje visstick. Ik ben namelijk echt GEK op vissticks en kan dit daadwerkelijk iedere dag wel eten (nu al zin in dat ik straks kids heb die niets lusten behalve vissticks).

Nu ontdekte ik ongeveer een jaar geleden de vegetarische variant van vissticks, namelijk zeesticks. En die dingen zijn echt ge-wel-dig. Ik heb ze vorige week weer eens gegeten en mannnnn wat is dit top. op een broodje. Met spinazie en ravigottesaus. Wat wil een mens nog meer? (Friet erbij zou plezant zijn, maar prima).

Nodig voor één broodje: 3 zeesticks – 1 ciabatta – ravigottesaus – handje spinazie

Ja mensen; kind kan de was doen. We doen hier niet te moeilijk; je bakt de zeesticks gewoon ff in een pan met wat olie of boter tot beide kanten lekker knapperig zijn. Dan doe je dat op brood met ravigottesaus en een handje rauwe spinazie en dan ben je blij. Eet smakelijk!

IMG_8605

Joe; lekker eten hoeft toch niet altijd heel veel handelingen met zich mee te brengen? Ik vind het een toprecept, haha. Enjoy! Die zeesticks zijn namelijk mega lekker sappig en smaakvol en lijken echt HEEL ERG op m’n favoriete vissticks van Iglo. En dat is gewoon top. Wat een heerlijkheid; nu alweer zin in.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

4 reacties op “Broodje zeesticks met ravigottesaus en spinazie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *