Leo’s week 42: Londen, koken voor 60 man, familiedag, werk & chillen

Hey you! Het is woensdag en het is al kwart voor 5 en ik moet nog beginnen aan Leo’s week. Ik ben zo’n uitsteller (en aansteller) vandaag… Ik heb vanochtend gesport en dan heb ik de rest van de dag altijd de minste energie op aarde. Dus ik heb tussen de middag liggen tukken en daarna allemaal kansloze dingen terug gekeken. Goed, niet aan het werk geweest dus. Terwijl ik jou nog moet bijpraten over mijn afgelopen week!

Anyway; we zitten hier nu, samen. Ik bij een cafeetje in Haarlem op zoek naar werkspirit en jij hopelijk alvast lekker met een wijntje om mijn hele verhaal te lezen. Ik ga in ieder geval zelf zo ook een wijntje bestellen, haha! <3

Goed, ik heb je véél te vertellen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

Maandag: Op naar Londen
Op maandag vertrokken we in alle vroegte naar Londen. Dat viel overigens best mee, want we vlogen om half 10 en waren rond kwart over 8 op Schiphol. Waar het bijzonder druk bleek, dus we haalden nog bijna ons vliegtuig niet, haha. Oeps! Maar het ging goed en om half 10 (tijdverschil) waren we in Londen. En om half 11 in onze Airbnb in….

htend

Tja, als je een goede verblijfplaats vindt en de straatnaam is iets met Bacon, dan MOET je gewoon boeken. En Janneman moest er even mee op de foto.

aconstrt

We gingen naar Londen voor het concert van John Mayer. Dit had ik Jan voor z’n verjaardag gegeven. Ik baalde natuurlijk toen het niet lukte om kaartjes te scoren voor zijn shows in Nederland en ontdekte later dat er gewoon nog kaarten waren in Londen. Op maandagavond! Wat chill! Dan is het slapen er wat goedkoper en gaan we gewoon héél kort, zodat het niet een té dure grap wordt. En dus zaten wij maandag en dinsdag in Londen. Niet het weekend ook al; dat werd te duur.

En in die maandag en dinsdag hebben we echt héél erg veel lekkers gepropt, haha.

We verbleven in de wijk Shoreditch, omdat ik had gehoord dat dit een vet leuke wijk was en ik wilde op één plek blijven, omdat we er maar zo kort waren. Bovendien hadden we allebei Londen al eens gezien.

onden

In deze blogpost beschrijf ik uitgebreid alle adresjes waar we naartoe zijn gegaan en wat we er van vonden. Ik neem je nog heel even kort mee;

We begonnen onze dag bij The Attendant voor brunch, streken daarna neer bij The Hoxton voor een open haard met een wijntje (het was tenslotte al 12 uur ’s middags), gingen toen heel ff shoppen en aten daarna een hapje bij Box Park. Daarna stapten we in de uber richting de O2 arena voor het concert van John Mayer.

oxpark

En dat was natuurlijk ge-wel-dig.

mayer

De O2 arena is groot, maar niet MEGA. Er kunnen 20.000 mensen naar een concert (prima aantal), maar er omheen is echt een enorme mall gebouwd met allemaal winkels, restaurants en bars. En dat is ZOOOO groot. We keken echt onze ogen uit!

ayer

Om 8 uur begon het concert en zaten wij op onze plekken. Die echt fantastisch waren. En het geluid man, wauw; echt zó goed en zo dolby surround, haha :D.

En dan Johnnie boy… Oh, wat was hij in topvorm. Hij speelde echt een geweldige show met echt heerlijke nummers en Jan en ik hebben ontzettend zitten zwijmelen, huilen, dansen, ontzettend gevoeld en onwijsssss genoten. Wat een fantastisch concert <3. Dit was zo cool om samen mee te maken!

Het originele plan was dan om na het concert nog naar de rooftop Duck & Waffle te gaan; omdat dit 24/7 open is en een vet goed uitzicht over Londen geeft. Maar ik had buikpijn en was moe en dus gingen we lekker terug naar onze Airbnb. Waar we ontdekten dat onze host óók gewoon thuis sliep. WISTEN WIJ VEEL. Dit stond echt mega onduidelijk bij de boeking erbij :O Heb ík weer 😛

Dinsdag: hello Londen!
Onze dinsdag stond ook helemaal in het teken van hysterisch eten. We ontbeten bij The Breakfast Club, wandelden toen teveel kilo’s eraf (mijn god, wat zat ik vol). We shopten op Brick Lane…

tbijt

Misschien kocht ik een souvernir voor Teddy.

eddy

En daarna lunchten we bij Dishoom, wat echt het aller lekkerste eten ooit was. En daarna borrelden we bij The Book Club, wat ook fantastisch was.

nsidaas

cocktails

En toen moesten we nog ff broccoli-kunst scoren en toen moesten we snel terug naar het vliegveld om onze vlucht te halen. Waar we ruim op tijd voor waren. Gotta love vliegen op Londen City.

huusan

’s Avonds waren we weer lekker thuis. Wat waren dit twee fantastische dagen geweest <3.

Woensdag: min motivatie
Op dinsdagavond zat ik helemaal hoog in m’n motivatie om lekker aan de slag te gaan woensdag. We hadden in Londen heel veel gepraat en kwamen allebei heel geïnspireerd op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling terug. Maar daar was bij mij woensdagochtend weinig van over, toen ik veel te lekker en te lang in bed lag, haha. Allemaal leuk en aardig al dat gewerk en geïnspireer, maar ik moet nu gewoon even Expeditie Robinson terugkijken.

souvernir

In de middag lukte het me gelukkig om nog wat motivatie ergens vandaan te toveren en deed ik toch nog wat klusjes.

rk

’s Avonds kookte ik een lekker stoofpotje van groentes: caponata. Dit is echt SUPER lekker. En een beetje gezonder dan alle zooi die we in Londen hadden gegeten.

aponata

Donderdag: koken voor 60 man
Op donderdag moest ik wel echt weer aan de slag. En zo geschiedde. Ik ging bezig met twee campagnes en multitaskte tijdens m’n lunch door de docu over vloggende kinderen te kijken terwijl ik aan het Photoshoppen was. En over die docu gaan we het niet hebben, want MIJN GOD WAT VRESELIJK. Kijk het maar zelf. Met je onderkin (dit snap je als je ‘m hebt gezien).

pauze

In de middag dook ik veel te last minute de keuken in om nog even een gerecht voor 60 man in elkaar te flansen. Zonder enige ervaring op dit gebied, haha!

Ik ging ’s avonds naar Meet The Foodies; dit is een event dat ieder jaar wordt georganiseerd door mijn mediabureau (Adfactor, Hellosparkle, RTL), waarbij foodbloggers (potentiële) klanten elkaar kunnen ontmoeten. Mega leuk altijd!

etthefood

Dit keer was ik gevraagd om een lekker hapje te maken dat bij mijn blog paste, zodat we dat aan alle klanten konden serveren. We gingen namelijk met z’n allen dineren.

Prima, lijkt me leuk. Maar ik had natuurlijk volledig onderschat hoeveel werk dit eigenlijk is, HAHA. Ik had bedacht om mini Turkse pizza’s te maken en ben echt dolgelukkig met mijn creatieve brein, want toen er geen kleine garlic wraps in de supermarkt bleken te zijn, bedacht dat geniale brein van mij (…) dat ik wel gewoon grote wraps kon kopen en die kon uitsteken met een steekring. Waar ik die steekring in vredesnaam had liggen (sinds kerst vorig jaar niet meer gebruikt), wist niemand. Maar let’s do this.

Detail; het was 2 uur ’s middags en ik moest om 4 uur in Amsterdam Noord zijn. Okeeeeeee.

izza

Maar wonder boven wonder werkte m’n steekring methode, werd het eten vet lekker en zat ik rond 4 uur in een uber richting Amsterdam Noord met 30 Turkse minipizza’s. Ja, dat zijn er 30 te weinig, maar ik maakte er een exclusieve hap van. Dikke prima joh ;-). (Er zouden meer foodbloggers koken en ik vermoedde dat er vast wel genoeg eten zou zijn)(bleek inderdaad zo te zijn, toppp).

De avond verliep verder vet leuk. Ik zat aan tafel bij de marketing manager bij 24Kitchen, wat echt een ontzettend leuk mens is. En hoewel ik misschien niet intens goed en veel genetwerkt heb, heb ik wel een hele leuke avond gehad. Ik vond het écht super gezellig. LEUK! En zou dit wel vaker willen doen… Lezen jullie mee Adfactor? Volgens jaar ieder kwartaal? 😀 Haha!

Vrijdag: woonkamer make-over
Op vrijdag startte ik m’n dag weer met Small Group Training. Ik was anderhalve week niet geweest ivm ellende en Londen en dat voelde ik meteen. Holymoly, haha. Maar het was wel weer heel gezellig.

En na het sporten snelde ik naar huis, want ik moest echt aan de slag met de woonkamer content. Die wilde ik nou eindelijk eens online hebben en dat lukte!

Ik shopte wat nieuwe bloemetjes voor in een oud boeket, schoot de laatste foto’s en schreef toen een hele uitgebreide blogpost én publiceerde de video. VET leuk! En oooh, wat kregen we een leuke reacties. Dank daarvoor!!

details16

eettafel

zithoek3

boekenkast2

Vrijdagavond deden we lekker helemaal niets. Daar waren we allebei aan toe, met een drukke zaterdag in het verschiet.

Zaterdag: familiedag Extreme!
Op zaterdag hadden we familiedag Extreme. We vertrokken om 10 uur uit Haarlem en reden naar Assen, omdat ik al sinds februari niet meer bij m’n ouders thuis was geweest. Ja, we hebben elkaar natuurlijk wel gezien, maar nooit was ik bij m’n ouders thuis. Oeps! Nu wel. Voor een uurtje om te lunchen en toen moesten we snel door.

older

Op naar Sas en Yor waar we heel snel ff een Airfryer moesten droppen, die we aan Yorick cadeau hadden gedaan i.v.m. de opening van zijn nieuwe kantoor.

ollie

En na een kort halfuurtje moesten we door naar… Gorredijk! Daar vierden we met de hele familie van Jan (ooms, tantes, all the way) de verjaardag van Beppe!

amiliedag

En daarna sjeesten we nog door naar Lemmer om samen met het gezin van Jan te eten. Heerlijke stoofpot, mjam!

Wat een dag! Om een uur of half 9 zaten we in de auto naar huis. Kapot! Maar we draaiden geweldige roadtrip muziek en waren helemaal chill. Op naar zondag!

Zondag: nacho’s en wijn
Op zondag hadden we helemaal geen plannen en dat was ZO lekker. Wel stonden we op tijd op, omdat ik zin ha dom iets van m’n dag te maken. Zo stonden we al vroeg in de bouwmarkt om verf uit te zoeken voor onze 2e slaapkamer, shopten we heel even in het centrum van Haarlem, maakten we een foto voor een campagne, lunchten we bij Frenchie en ging ik thuis weer eens lekker Photoshoppen om de make-over van slaapkamer 2 een beetje in beeld te krijgen.

ouwmarkt

renchie

Rond een uur of 4 stond vriendin Aniek bij ons op de stoep. Het was tij voor wijntjes en heel veel vriendschap <3. We kletsten uren, dronken veel te veel wijn en vraten (ja echt) verrukkelijke nacho’s uit de oven. Wat een avond.

achos

En dat was de week alweer, woop woop!

Inmiddels leven we halverwege week 43 en ik heb ’t lekker druk. Volgens mij heb ik nog maar amper een sociale activiteit ondernomen (of telt chillen met Teddy ook?), maar toch heb ik het druk. En ik heb geschaatst!!! ZO LEUK. Goed, ik praat je volgende week bij. Morgen ga ik nog ff met een baby knuffelen, deze zaterdag hebben we weer familiedag en zondag weer niets op de planning. Kijk ik nu al naar uit.

Wat was het allerleukste moment van jouw afgelopen week? Ik kan niet kiezen. Ik denk Slow Dancing in a Burning Room, bij John Mayer. Ik heb ZO hard gejankt, omdat dat het liedje was dat ik altijd luisterde toen Jan en ik uit elkaar waren. En nu waren we er samen <3 LIEFDE!

Zo, ga daar maar eens overheen ;-).

Tot volgende week!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

PS: Wist je dat ik drie boeken schreef?

7 reacties op “Leo’s week 42: Londen, koken voor 60 man, familiedag, werk & chillen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *