Leo’s week 25: onze Ford Fiesta Active, mijn Poezen Podcast, rooftopfeestje, fijne gesprekken en heel veel Teddy

Hey hey! Ik voel me helemaal georganiseerd, want het is dinsdagmiddag en ik schrijf nu al mijn dagboek van de afgelopen week, omdat ik morgen op reis ga. Woop woop! Nou moet ik wel meteen al toegeven: vorige week was saai man. Jan zat in het buitenland (alweer), ik had te weinig sociale dingen gepland en zat in een bepaalde tijd van de maand, dus ik was ook niet de meest inspirerende figuur op aarde.

Maar goed; je hebt suffe weken nodig, om de awesome weken extra awesome te beleven. Toch? Ik ga je in ieder geval bijpraten over mijn week 25. Die in het teken stond van… DE POEZEN PODCAST! En een nieuwe auto, een boekpresentatie die ik miste, een rooftopparty en een etentje dat niet door ging en een stranddag die in het water viel én een hele fijne middag met m’n ouders. Klaar voor? Let’s go!

Maandag: NIEUWE AUTO!!
Maandag was een geweldige dag, toch wel, want we kregen vandaag een nieuwe auto van Ford! Ik heb een samenwerking met Ford waarin ik gratis in een auto van hun rijd voor een langere tijd en in ruil daarvoor toffe content omtrent de auto maak. We hebben nu een half jaar gereden in een Ford Ka+ en vonden dat echt fantastisch (wat een fijne auto!) en kregen vandaag de sleutels van onze nieuwe bolide…

Om half 4 sjeesden we richting Amstelveen in onze Ka+ en om 4 uur kregen we de sleutels van een p r a c h t i g e Ford Fiesta Active in de kleur Metropolis White. Met nog maar 12 kilometer op de teller is dit echt een gloednieuwe auto en het komende half jaar is ‘ie van ons.

IMG_2953

Hij is uitgerust met keyless entry, navigatie & Apple carplay, muziek komt uit boxen van Bang & Olufsen, de lampen gaan automatisch aan, er zit cruise control op, de bekleding is PRACHTIG (heel on trend met gele details) en het aller gelukkigst word ik van de achteruitrijcamera, zodat inparkeren echt een eitje is. YES, wat zijn we er blij mee.

FEC6BF6F-AA87-458F-A7B3-86E905EEB028
De kleur Metropolis White is ook echt ZO mooi; het is een beetje een mengsel van crème en heel hip lichtgrijs en dan heel wit. ZO vet vind ik het! En kijk even die mooie velgen <3

Een nieuwe auto moest natuurlijk ff gevierd worden en dus reden we ‘s avonds naar het strand voor een lekker drankje. Cheers <3

IMG_2987

Dinsdag: beachday!
Op dinsdagochtend werkte ik thuis en schreef ik een heleboel recepten uit. Daarna stapte ik lekker op de fiets naar het strand met het boek Lekker laten lullen! Dat is net uit en het is geschreven door een vriendin van mij en dus kreeg ik er eentje toegestuurd, nog voor het donderdag gelanceerd werd. En ik vertel je; ik las het bijna in één ruk uit. Zo heeeerlijk vind ik dat! Het is een boek over alles wat je meemaakt als je rond de 30 bent; vriendinnen met baby’s, iedereen gaat opeens trouwen, burn-outs en meer van dat soort ongein. Nu te koop in de boekhandel!

IMG_3055
Lianne schreef eerder al het boek Zeik niet zo en nu dus Lekker laten lullen.

‘s Avonds vergezelde vriendin Amber me op het strand. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om op ‘t strand te eten, maar Am had zin in vertier na werk en ik was er toch al. En dus aten we heerlijke Nacho’s en frietjes bij Rapa Nui in Bloemendaal. Vet gezellig <3

IMG_3073

IMG_3082
Oók gezellig: Teddy vond dit een fatsoenlijke houding

Woensdag: rauwe kip
Op woensdag werkte ik wederom vanuit huis. Ik wil steeds wel buiten de deur werken (het liefst op woensdag), maar op de een of andere manier komt het er de afgelopen weken niet van. Dus, ik werkte vanuit huis. schreef wat blogs, testte een kant-en-klaar maaltijd en fotografeerde het feit dat de vierde (!) druk van TOFFE TOSTI’S nu in de winkel ligt! 😀

IMG_3125
Wat denk jij: rauw of gaar?
IMG_3101_Facetune_19-06-2019-15-22-41
Woehoe! De vierde druk alweer! <3

Jan was inmiddels een dag in Rusland en dus belden we ‘s avonds nog even; iets wat we altijd doen als een van ons tweeën op reis is. Maar de verbinding was helemaal ruk, dus het was niet echt een slaand succes.

IMG_3126

Donderdag: De Poezen Podcast <3333
Donderdag was echt awesome want vandaag kwam eindelijk mijn podcast online! De POEZEN PODCAST <3.  Ik ben er al weken mee bezig om uit te zoeken hoe alles omtrent podcasts werkt en heb het nog lang niet uitgevonden allemaal, maar ik wilde het nu echt naar buiten brengen. Veel te bang dat iemand anders er met mijn idee vandoor zou gaan, haha.

poezenpodcast artwork

Anyway; een poezen podcast dus. Het idee is dat ik iedere twee weken een podcast online zet waarin we ongegeneerd praten over POEZEN! VIERVOETERS! Mijn favoriete gespreksonderwerp ever! Ik merk namelijk dat ik heel erg graag over katten praat, maar me altijd een beetje bezwaard voel omdat ik het idee heb dat ‘n gesprekspartner helemaal niet ZO intens op al mijn katten-verhalen zit te wachten. En toen dacht ik; maar er zijn vast meer mensen zoals ik, die wél ongegeneerd over katten willen praten. En met én vóór die mensen maak ik De Poezen Podcast.

Iedere twee weken komt er een aflevering online (tenminste, zodra alles een beetje soepel loopt) op Soundcloud & Spotify. Ik ben nog druk bezig om het ook op andere kanalen te krijgen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Working on it!

De eerste aflevering kun je hier luisteren. Het is een pilot, dus er is nog geen gast, maar het is een soort opwarmertje voor wat komen gaat.

Verder is er ook een Instagram-pagina die je kunt volgen, waarop ik al het nieuws rondom De Poezen Podcast met je deel. Wie de aankomende gast is, wat we hebben besproken in de aflevering én je kunt via Instagram jouw poes als poes van de week insturen. Heb je een goed verhaal over jouw kat en mag hij in de podcast en online in het zonnetje worden gezet? Stuur ‘m in via Instagram DM @depoezenpodcast! 😀

Nou, ik ben he-le-maal gelukkig met m’n hobbyproject en word er zoooo vrolijk van om erover te vertellen, haha. LOVE IT! En eindelijk weet de wereld er nu van, woehoe!

Zo, dan ff hele andere dingen. Donderdagmiddag zou ik naar de boekpresentatie van Lianne (Lekker laten lukken), maar ik was er wel, maar heb het niet meegemaakt hahaha.

IMG_3165
Pokke ver in Amsterdam Noord…

Het was diep, diep in Amsterdam Noord en ik was er braaf op m’n OV-fietsje naartoe gesjeesd en was wat aan de late kant… Dacht ik. Om 20 over 4 kwam ik aan bij Café ‘t Sluisje en toen bleek dat de boekpresentatie pas om 17u zou beginnen. Ik had me een uur vergist! SHIT. Zat ik dan in the middle of nowhere. Shiiiiit. En dan zat er ook nog iemand super random op het terras die ik kende, maar niet per se hoefde te spreken op dit moment en daar moest ik ook nog een soort van voor onderduiken #sociaalmensdatikben.

Helemaal ongemakkelijk dit. Eerst ben ik ff op het terras gaan zitten met het idee, oké, dan wacht ik wel 40 minuten tot het een beetje begint… Maar later kwam ik daar van terug. Ik had om 6 uur afgesproken met Claartje bij de rooftopparty van Made.com en dat zou wat krap worden als die boekpresentatie en de speeches pas om half 6 ofzo zouden zijn. Niet handig. En dus fietste ik weer terug naar Amsterdam Centraal.

Dat betekent inderdaad dat ik:
1. voor niets een OV fiets heb gehuurd én een pokke eind Amsterdam Noord in ben gefietst
2. de boekpresentatie van een vriendin heb gemist
3. dusdanig sociaal vaardig ben dat ik onderduik zodra ik iemand zie met wie ik ff geen zin heb om te praten #lekkerbezigleo
4. opeens al om 5 uur in het centrum van Amsterdam was, terwijl ik pas om 6 uur met Claartje had afgesproken.

Shoppen dan maar. In de Mango shopte ik ff een trui, want ik had niet genoeg kleren voor die avond bij me én ik zag wat toffe zomerjurkjes die ik wilde passen. Met m’n klauwen vol kleding kwam ik er vervolgens achter dat er een rij van 6 vrouwen voor de pashokjes stond. Shiiiiiit, ga ik daar op wachten?! Ja, want ik had niets beters te doen. Gelukkig luister ik op dit soort momenten podcasts (de eeuw van de amateur) en kletsen die me door dit soort boring situaties heen :D.

Goed; geshopt en wel kwam ik om kwart voor 6 aan bij Made.com, waar ik samen met Claartje naar hun rooftopfeestje ging.

IMG_3169

Vet mooie locatie, lekkere drankjes, véél mensen en ik was in goed gezelschap. Maar we wisten allebei niet zo goed wat het idee van de party was (meestal wordt er wel iets gelanceerd ofzo, maar dat leek hier niet het geval) en het was best druk en het eten was binnen no time up. Tja; je kunt twee foodbloggers niet veel chagrijniger krijgen dan wanneer het eten op is. In ieder geval ondergetekende, haha. En dus zijn we best wel vroeg weer afgehaakt. Lekker naar huis. Wat een leuke, maar ook een beetje een gefaalde dag XD.

Hoogtepuntje beleefde ik trouwens nog wel thuis, want ik had natuurlijk nog honger en dus eten nodig en toen besloot ik gewoon óm te fietsen naar Mc Donald’s (die voor Jan en mij helemaal niet op een chille plek in Haarlem zit, maar misschien is dat maar beter ook). Ik probeerde de sharebox uit (die ik heb omgedoopt tot snackbox want Leo doesn’t share food) en het was echt GEWELDIG. Ongesponsord fantastisch. Heerlijke kipnuggets (altijd goed), heerlijke andere knapperige kip-units en echt geweldige lekkere kaassoufflés. Het zou zomaar kunnen dat ik een nieuwe favoriet heb bij Maccie. Mjam!

69FC74C9-6A69-4B1F-A285-92A00D4B1D9A

Vrijdag: niksen
Volgens mij heb ik op vrijdag echt geen snars uitgevoerd. Er staat niets in m’n agenda en in m’n fotorol vind ik alleen foto’s van een kant-en-klaar maaltijd die ik ‘s middags lunchte (en testte voor een recensie), foto’s van Teddy, foto’s van boodschappen doen, Facetimen met Oscar en m’n avondeten. Saai dagje!

IMG_3204
Lijkt alsof Ted hier vet vijandig is, maar in de werkelijkheid was ‘ie gewoon aan het gapen, haha #fakenews

Zaterdag: Liefde!
Op zaterdag sliep ik uit, lunchte ik een geweldige restjeslunch met falafel, onderging ik een massage bij een random mevrouw in Haarlem (omdat m’n nek vast zat en ik er hoofdpijn door kreeg) en daarna haalde ik Jan op van Schiphol.

IMG_3247
Goodmorning!
IMG_3264
Heerlijke restjes!
IMG_3270
Groetjes uit m’n nieuwe auto die heerlijk rijdt

We zouden eigenlijk ‘s avonds een etentje hebben met vrienden, maar Jan z’n vlucht was vet vertraagd en toen kon dat niet doorgaan. Jammer! Instead hadden we een luie avond met z’n twee. We aten ff een hapje bij De Oerkap (ik wilde toch nog ff iets gedaan hebben vandaag) en daarna hingen we lekker buiten op de bank.

IMG_3277

Zondag: vet fijn met pap en mam
Op zondagochtend was ik helemaal druk in de weer. Ik kneedde pizzadeeg (vet slecht idee, want het was SUPER warm en dit deeg is teeeering taai en hard en moeilijk kneedbaar)(ik heb er twee dagen later serieus nog steeds buikspierpijn van #pussy) en maakte het hele huis schoon. Wat echt een super slecht idee is als het vet warm is buiten, maar m’n ouders kwamen en ik wilde de boel toch ff een beetje aan kant hebben.

Rond lunchtijd waren m’n papi en mami hier en dat was echt MEGA fijn. We hadden een heel fijn gesprek met elkaar en gingen daarna lekker naar het strand met z’n drietjes (Jan was ondertussen aan het fietsen). Op het strand was het echt HEERLIJK en ik vond het zoooooo lekker om ff met m’n benen in zee te staan, op deze hete dag.

IMG_3300

519dd008-e5ae-4f59-870d-28aebf57c353

‘s Middags slingerde Jan de barbecue aan en we bakten heerlijke pizza’s op de Big green Egg. M’n ouders vertrokken na het eten, Jan en ik ruimden alle zooi weer op en om half 8 waren we allebei helemaal gaar. Het was een super fijne, maar ook vermoeiende dag geweest en om 9 uur lagen we lekker in bed. Heerlijk!

IMG_3308

En dat was ‘m jongens! Eigenlijk valt het achteraf gezien wel mee hoe zo’n saaie week het was. Maar ik denk dat ik ‘t vooral zelf zo heb beleefd, door m’n ongestelde gemoedstoestand:P.

Inmiddels is het alweer de volgende week en ben ik – naast dat ik me heelmaal kapot zweet omdat het echt HEEL erg warm is in ons huis- vooral aan het voorbereiden op de komende dagen. Ik vertoef namelijk van woensdag t/m zaterdag in zuid Frankrijk. Ik ga met Vacance Select op glamping-trip, samen met een paar andere bloggers. Ik heb er echt super veel zin in, maar zie een heel klein beetje op tegen de hitte. Hallo 37 graden… HELP!

Volgende week ga ik je er over bijpraten. Zie ik je dan?

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Eén reactie op “Leo’s week 25: onze Ford Fiesta Active, mijn Poezen Podcast, rooftopfeestje, fijne gesprekken en heel veel Teddy

  • Oh die donderdag… Dat had ik precies vandaag ook. Eerst uren in de file, toen ineens bij afspraak een net te vroeg klaar om meteen naar yoga te gaan en te laat om nog even ergens te chillen. Toen dus maar een snelle kop koffie gedronken en omdat ik een telefoontje kreeg (en net te laat daar weg ging) bij yoga voor een dichte deur stond. Geen zin meer in een relaxte kop koffie (die ik aan het strand had kunnen drinken) en geen zin om iets anders te bedenken voordat ik naar werk moest. First world problems… Have fun en France.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *