Vega: Kant- en klaarpizza van Marks And Spencer: gegrilde groentes en basilicumpesto

Hi there! Afgelopen zaterdag had ik zin om te shoppen, maar ik wist niet echt wat ik kleding-wise nodig had (niks dus) en daarom besloot ik lekker food te gaan shoppen. In het centrum van Amsterdam zit een Marks and Spencer en daar had ik nooit echt een uitgebreide shoppingsessie gezet, dus dat werd tijd. Bovendien voelde ik al aan dat ik weinig zin had om te koken die avond, dus dat kwam goed uit.

En wat een heerlijke winkel is de Marks and Spencer! Super groot met heel veel spulletjes die je niet bij de standaard supermarkt kunt halen en daarom was het echt een foodie-paradijs! Ik kocht er crumpets, mandarin & orange pancakes, scones met aardbeien en slagroom, een steenoven pizza met gegrilde groentes en basilicum en thee met lavendelsmaak. En ik had nog wel veel meer willen kopen (o.a. een heerlijke Marokkaanse salade met pompoen, gosh wat zag die er lekker uit), maar het was allemaal vrij prijzig. Voor deze vijf producten was ik 15 euro kwijt. Duur! Maarja.. De pizza was al iets van 7 euro geloof ik. Dus die moest wel heel lekker zijn. En dat probeerde ik ‘s avonds uit.

Je bakt de pizza af in de oven, zo’n 12 minuutjes. En dan kun je ‘m eten. En tja, was ie nou 7 euro waard? Nee.. Ik vond ‘m echt een beetje tegenvallen en heb ‘m zelfs niet helemaal opgegeten. Ik had écht verwacht dat dit een hele lekkere kant- en klaarpizza zou zijn, maar nee. De bodem was niet lekker en het beleg was gewoon saai. Geen super lekkere gegrilde groentes en niet zulke lekkere mozzarella… Bummer!

Kan gebeuren. Als toetje at ik een scone met aardbeien en slagroom en die was wel heel lekker. Maar gruwelijk machtig. En nou moet ik toegeven dat ik even vergeten was wat een scone ook alweer was en dat dat meer iets is voor bij een brunch of high tea. Maar joh, ik at ‘t als toetje ;).

Verder heb ik zondagochtend de crumpets geprobeerd. Die waren lekker! Het zijn een soort hele dikke pannenkoeken, maar smaken niet per se zo zoet als pannenkoeken. Ik bakte ze even in de pan, maar origineel moet je ze even toasten in het broodrooster. Maar die heb ik niet. En erbij at ik jam. Het was een lekker ontbijtje, maar niet gigantisch supergeweldig.

De thee daarentegen, is wel heel lekker ;-). En de andere pannenkoekjes met mandarijn en sinaasappel moet ik nog proberen. ben ik heel benieuwd naar!

Ben jij wel eens bij Marks and Spencer geweest?

LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:


14 reacties op “Vega: Kant- en klaarpizza van Marks And Spencer: gegrilde groentes en basilicumpesto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *