Kookboekupdate! Meer foto’s die het boek niet gehaald hebben, publiciteit en leuk nieuws!

Dag leuke lezers! Het is weer zondag en dat betekent: tijd voor een kookboekupdate! Hij komt bijna uit (oktober!) en er gebeuren nu zoveel dingen, dat ik ‘t leuk vind om jullie regelmatig bij te praten. Nu dus!

Foto’s die het boek niet gehaald hebben
Hierboven wederom twee foto’s die het kookboek niet gehaald hebben. Ik vind ze wel heel cool, maar tja, er is geen plek voor duizend portretten van mevrouw ter Veld, haha. De foto’s zijn gemaakt door Tine Schoemaker.

Naar de drukker!
De laatste versie van het boek is door mij, de corrector en de designer helemaal nagekeken ennnnn…. HIJ IS NAAR DE DRUKKER!! Wieeeeeeh! 16 oktober komt ‘ie van de drukker en ik denk dat ik ‘m dan echt vast ga houden? ZO COOL! Ik heb de laatste versie natuurlijk digitaal, maar ik durf het bestandje niet meer te openen. Straks kom ik nog een fout tegen… En af en toe schrik ik opeens wakker uit de dingen die ik aan het doen ben (slapen, bloggen, films kijken) en dan denk ik Shit; zit dit recept er wel in?! En dan check ik ‘t en ja hoor, hij staat er iedere keer gewoon in, hahaha. Spannende toestand man 😀

Publiciteit!
Nou, aan het kookboek kan ik nu dus niets meer doen. Hij is af! Echt af! Maar nu moet ‘t boek nog verkocht worden. Zelf heb ik echt geen flauw idee of hij het goed gaat doen.. Als 1 % van m’n facebooklikes het boek zou kopen, is de eerste druk nu al uitverkocht. Maar ja, daar ga ik écht niet van uit… Maar goed, we proberen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen het boek gaan kopen en dus moet er ge-PR-t worden! Aanstaande woensdagavond ben ik te gast bij Radio 6, daar ga ik koken in Winfrieds Woonkamer! Een receptje uit het kookboek (en dat recept kennen jullie al), maar als je het leuk vindt; kijk & luister a.s. woensdag mee via radio6.nl/live.

Verder staat het kookboek in Jamie magazine, dat sinds dinsdag in de winkels ligt. Je kunt ‘m winnen! Daarnaast kwam deze week het Boekblad magazine uit; een vakblad voor het boekenvak. Daarin stond een interview met een aantal bloggers, waaronder ik, die boeken uitbrengen. Leuk! Met een grote foto er bij (waar ik enorme armen heb, haha nice).

In de winkels…
Daarnaast kreeg ik nog leuk nieuws over dat een hele grote verkooppartij wellicht geïnteresseerd is om het boek te gaan verkopen. En als dat zo is, dan zou dat echt heeeeeel cool zijn. Duimen jullie met me mee?

Voorinschrijven
Het is bijna duidelijk wanneer ‘t boek echt in de winkels gaat liggen, maar ‘t is nog niet definitief. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur mij dan even een mailtje met in het onderwerp ‘Leo, ik wil je kookboek’, dan mail ik je zodra het boek bijna in de winkels ligt 😀

Nou, dat was ‘m wel voor zover. Volgende week weer een update!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

10 reacties op “Kookboekupdate! Meer foto’s die het boek niet gehaald hebben, publiciteit en leuk nieuws!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *