Leo’s leven #75: BBQ-en, de kroeg in en de eerste Funda-foto’s

Goedemorgen leuke mensen en welkom op woensdag! Mijn dagboek is een keer een dagje later dan anders, omdat ik gister de hele dag op set was en nul tijd had voor iets anders. Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen vrijdag t/m maandag. Die stonden in het teken van een heel fijn en liefdevol weekend alleen met Jan. En dat klinkt misschien saai en als ieder ander weekend, maar we hadden écht even tijd met z’n twee nodig tussen alle drukte van werk, sociaal leven en de verbouwing. Dat betekent overigens niet dat we een heel weekend lang met rozenblaadjes in bad hebben gezeten; we zijn natuurlijk ook gewoon in de bouwval aan de slag gegaan, doken de kroeg in, zijn met onze financiën bezig geweest, hielden een filmavond, hebben éindelijk weer eens gebarbecued en kregen de eerste Funda-foto’s binnen. Lees je mee?

Vrijdag: De eerste Funda-foto’s
Vrijdag was een drukke werkdag. Al vanaf ‘s ochtends vroeg zat ik achter m’n computer om m’n dagboek en wat recepten te schrijven, ik had een meeting met m’n management en leverde een preview aan voor een samenwerking omtrent Nacho Day. Rond het middaguur hadden we een afspraak met een van onze aannemers en daar waren we uiteindelijk 2 uur zoet mee. Zoveel dingen die beslist moeten worden, man o man. En kan íemand even iets aan de huidige houtprijs doen *cry face*.

Aan het einde van de dag waren Jan en ik allebei kapot van drukke weken en was het tijd voor weekend. We hadden een weekendje gepland waarbij ik letterlijk in mijn agenda in koeienletters heb geschreven VRIJ HOUDEN, omdat het echt even tijd was voor qualitytime (jeukwoord) met z’n twee. Te beginnen met: eindelijk weer eens de kroeg in samen. Man, dat is echt 2 jaar geleden dat we dat voor het laatst deden, hahaha.

Dus we doken de eerste de beste kroeg in die we tegen kwamen in Haarlem (De Wachtkamer), dronken twee drankjes, hadden goede gesprekken en wandelden toen weer lekker naar huis. Om half 10 lagen we kapot in bed. Heerlijk <3.

Oh trouwens, we kregen vandaag ook de eerste Funda foto’s binnen en dat wordt echt prachtig. Check:

Door https://www.instagram.com/robert.dodd.photography/
Door https://www.instagram.com/robert.dodd.photography/
Door https://www.instagram.com/robert.dodd.photography/

Zaterdag: De financiën
Op zaterdag moesten we eens even om tafel om de financiën door te spreken en rekenen. Ik was het overzicht een beetje kwijt en bij zo’n verbouwing van een bouwval spreek je echt over tienduizendjes, de hele tijd. Dus tijd om het weer even goed onder elkaar te zetten. Daarbij hebben we ook even wat scenario’s doorgerekend over wat er mogelijk is wanneer ons huidige huis voor x, y of z verkocht wordt. Een soort break even point vinden. Heel fijn en geruststellend, haha.

Je kent inmiddels de regel: administratie moet je zelf leuk maken. Dus we aten wafels uit de Airfryer met spek en gebakken banaan. LEKKER.

Daarna trokken we onze kloffies weer aan en was het tijd voor een klusmiddag. We moesten wat gips van wanden af drillen en de buren zijn een weekje op vakantie, dus dit is wel een ideaal moment daarvoor. Maar eerlijk gezegd zaten we er allebei slecht in deze middag. Geen zin, honger, weinig klusspirit. Dus om 4 uur gooiden we de handdoek al in de ring en was het mooi west.

Hier zie je stiekem wat voor geweldig uitzicht ons huis heeft.

‘s Avonds hielden we een filmavondje op de bank met De Oost (prima film) en Expeditie Robinson en wederom lagen we lekker vroeg in bed.

Zondag: Eindelijk samen BBQ-en
Op zondag hadden we even geen klusplannen. Jan ging ‘s ochtends sporten, terwijl ik eventjes iets voor werk deed. Rond lunchtijd kwamen zijn ouders een hapje eten en even de bouwval bekijken en om een uur of 4 waren we weer met z’n twee. Tijd om de barbecue aan te steken voor ein-de-lijk weer eens een BBQ sessie met z’n twee. Rood wijntje erbij, mooie ingrediënten en koken maar.

Teddy genoot ook intens van onze BBQ-sessie hahaha

Uiteindelijk gingen we om half 9 ‘s avonds pas eten, maar was het wel heel erg lekker. We maakten de Beef Shortribs uit ons Gruwelijk Grillen BBQ e-book. Woehoe! Heerlijke avond dit.

Zooooo goed gelukt!!

Bestel mijn e-book
Zin om eens iets origineels klaar te maken op de barbecue? In mijn e-book Gruwelijk Grillen vind je 34 toffe barbecue-recepten. 50% vega en 50% vlees of vis. Support your local foodblogger en bestel mijn e-book op Bol.com of via Etsy.nl.

Maandag: Aan het werk!
Maandag was weer gewoon een werkdag. Ik zat om half 8 achter m’n bureau om te beginnen met een deadline die ik om half 10 ‘s ochtends had. Dat haalde ik gelukkig ruim, dus toen kon ik bezig met m’n andere werk: de week inplannen, campagnes monitoren, vlogbeelden structureren en extra beelden opnemen, wat technische mails over m’n nieuwe website beantwoorden… Het was echt een réte productieve ochtend. En daarom vond ik dat ik rond lunchtijd wel ff wat ontspanning had verdiend en dus kroop ik op de bank met een aflevering van het nieuwe seizoen van You op Netflix.

En man o man, wat is dat slechtttttt. Ik vond de serie al vrij matig, maar wilde wel door kijken. Maar dit seizoen? Mijn hémel. Ik ga er toch mee stoppen. Wat een tijdverspilling XD.

Na de lunch leverde ik nog twee previews voor campagnes aan. Eentje waarbij ik een enorme toren van voedsel moest bouwen en het was echt awesome. Donderdag komt dit online :D.

‘s Avonds ging ik nog ff sporten bij Robin en daarna hield ik een 90s-ballad-meezing-avond met mezelf, de douche én m’n krultang. Ik had de volgende dag opnames en wilde dat m’n haar alvast goed zat, dus besloot ik na het sporten uitgebreidddd te douchen, m’n haren te wassen (heb ik al 3 keer gedaan, maar nog steeds zit er gips in van afgelopen zaterdag) en daarna de krultang erbij te pakken. Heerlijk avondje.

Inmiddels is het dus woensdagochtend en heb ik er alweer een hele drukke draaidag op zitten. Daarover vertel ik je vrijdag, maar ik heb nu in ieder geval heel erg behoefte aan even een rustig dagje, terwijl vandaag ook alweer volloopt met moetjes. Sad wel. Vanmiddag moet ik één of twee previews aanleveren voor campagnes en verder heb ik vanochtend alweer vier offertes doorgenomen voor de bouwval. Oja, en vanavond nemen we de nieuwe podcastaflevering op. Man o man, wat een drukte. Ik heb het nog onder controle, maar heb wel even al m’n sociale activiteiten on hold gezet. Dat betekent even niet op kraamvisite bij x, geen koffietje met y en niet naar de verjaardag van z. Het is maar even zo; m’n bouwval en werk gaan op dit moment heel even voor. Andere tijden komen er later wel weer aan :).

Tot vrijdag!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #75: BBQ-en, de kroeg in en de eerste Funda-foto’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *