Leo’s leven #72: Funda-voorbereidingen, naar Groningen en Assen en podcastopnames

Goedemorgen fijne mensen! Het is vrijdag en ik kan niet geloven dat het alweer vrijdag is. Time flies! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dagen, die in het teken stonden van familie <3. Ik reisde af naar Assen en Groningen voor gezelligheid met zus, mam en neefjes, nam een podcast op met Janneman, had gesprekken met verkoopmakelaars en moest opeens m’n hele huis Funda-klaar maken. In een middag. En dat was intens. Lees je mee?

Dinsdag: podcastopnames
Dinsdag was een vrij overzichtelijke werkdag. Wel een drukke, maar ook overzichtelijk. Ik hield met o.a. bezig met eindelijk weer een dagboek, leverde een concept voor een samenwerking aan, maakte previews voor een pizzacampagne en dook in m’n mailbox die steeds voller begint te lopen met dingen waar ik iets mee moet. Ik had het de laatste tijd zo lekker onder controle, maar inmiddels heb ik alweer 81 ongelezen mails waar ik iets mee moet. Helpppp!

Dinsdag aan het einde van de dag zou er een gevelreiniger komen, maar die kwam niet. Toen heb ik nog gesport en daarna was het tijd voor… podcastopnames! Jaja; Jan en ik namen de derde aflevering van Podcast De Verbouwing op en dat was vet gezellig. De aflevering is vanaf aanstaande dinsdag te luisteren in je favoriete podcastapp en we vertellen je erin alles over de verkoop van onze huidige woning.

Woensdag: Groningen!
Op woensdagochtend stonden we vroeg op om het huis weer ff piekfijn in orde te maken, want om 9 uur hadden we een meeting met een verkoopmakelaar. Een super fijn gesprek en helemaal leuk en spannend. Binnenkort gaat ons huis in de verkoop en shit is getting real!

Na de meeting moest ik heel even snel wat dingetjes voor werk doen, waarbij het zomaar 2 uur later was en ik echtttt in de auto moest stappen richting Grunn. Sas was dit weekend jarig geweest en omdat ik daar niet bij kon zijn, sjeeste ik nu nog maar even naar Groningen en Assen. Kon ik meteen even langs m’n ouderlijk huis waar ik het hele jaar nog niet was geweest (iets met time flies).

En in Groningen was het heerlijk gezellig. Ik bouwde een tent met Os en Ollie, we maakten een puzzel en speelden twister in het zonnetje in de tuin. Ondertussen regelde ik allerlei shit met keukens, makelaars, agenda’s en Jan – op afstand. Heel chaotisch, maar het is wat het is.

Appen met makelaars vanuit een tentje met Oscar en Olaf

Aan het einde van de middag besloten we nog eventjes naar het bos te gaan om met de kleintjes te spelen in de speeltuin en even een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij in de stadstuin ofzo in Groningen. LEUK!

‘s Avonds gingen m’n neefjes naar bed, dook Yorick de buitenkeuken in voor een geweldige kipkebab van het spit en vloeiden de wijntjes rijkelijk met m’n zus en zwager. Vet gezellige avond <3.

Ik kreeg een prachtig boeket nepbloemen van Meestervervalsers toegestuurd als leuk voorafje voor het nieuwe huis, maar ik vond het zonde om het nu nog geen plekje te geven en dus nam ik ‘m mee naar m’n zus, waar hij is Huis.4000 ook heel mooi staat :D.

Donderdag: Funda-ready maken
Op donderdag was iedereen vroeg uit de veren, nam ik van iedereen afscheid en vertrok richting Assen om ook even langs m’n moeder te gaan. Daar was ik kennelijk het hele jaar nog niet geweest, dus hoog tijd. En ook dat was vet gezellig!

Helaas moest ik super snel alweer gaan, want opeens hadden Jan en ik de knoop doorgehakt qua verkoopmakelaar én dag om foto’s te maken van ons huis en dat werd… VANDAAG (vrijdag dus). En dat betekende dat er opeens heel veel geregeld moest worden om het huis er op de best mogelijke manier bij te hebben staan. Van plintjes bij binnenkomst tot het schilderen van een vensterbank, het bijtekenen van een gezellig vloertje en het opruimen van de vliering en Teddy’s kamer. Let’s do this!

ZOOI

Dus terwijl Jan op kantoor zat – en voor zijn werkdag al even een laatste stukkie buiten had geschilderd – zette ik het hele huis op z’n kop om het zo mooi mogelijk te maken voor Funda.

Ook na een drukke werkdag wordt er nog geklust

Pas ‘s avonds laat waren we klaar en chillden we nog even op de bank met Boerderij van Dorst. Wat ik echt een VET leuk programma vind <3.

Super saaie pasta in elkaar geflanst van garnalen, spinazie, room, spaghetti en tuinerwten. Wat basically compleet smaakte naar pasta met tuinerwten. SAAI.

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik alweer veel dingen geregeld voor het huis. Er is een schoonmaker bezig om alles piekfijn schoon en blinkend te maken en ondertussen ben ik druk met het regelen van een nieuwe vloer voor de bouwval, de tweede verkoopmakelaar af te bellen, m’n hele verkoopdossier verzamelen bij de gemeente én belastingdienst én taxateur én VVE en noem het maar op. Druk, druk, druk.

Vandaag staat dus heel erg in het teken van de Funda foto’s – ik hoop dat de mist zo wegtrekt in Haarlem? – en ondertussen moet ik keihard werken omdat ik twee dagen niet achter m’n computer heb gezeten. Vanavond hebben Jan en ik even een avondje samen gepland. Even met z’n twee gewoon chillen en fijne tijd samen doorbrengen. Morgen begint het regelen wel weer. En morgen gaan we naar een badkamerzaak. ZIN IN. Ik praat je dinsdag bij. Ga ik nu gauw weer verder met m’n chaoslife. BYE!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *