Podcast De Verbouwing

In Podcast De Verbouwing nemen Leonie en Jan je mee in de verbouwing van hun bouwval. Een woning die volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 6 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten Leonie en Jan je bij over de stand van zaken. Je gaat mee naar architecten, woonboulevards, makelaars en stukadoors.

Luister Podcast De Verbouwing hieronder via Spotify of luister hem in Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, RadioPublic, Pocketcasts of Anchor.

Wil je als bedrijf sponsor worden van Podcast De Verbouwing?
Stuur een e-mail naar [email protected] We kunnen alle bijdragen goed gebruiken, want er moet een heel huis verbouwd worden ;-). Qua sponsormogelijkheden kun je denken aan een shoutout in de aflevering, we kunnen een stukje aan jouw merk of bedrijf wijden of je kunt een bumper voor of na de aflevering krijgen; “Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door JOUW BEDRIJF”.

Wil je als individu Podcast De Verbouwing sponsoren?
Donaties zijn uiteraard ook welkom! Binnenkort maken we een vriendvandeshow.nl of Petje.af aan waarop je met een donatie toegang krijgt tot extra verbouw-content!