Podcast De Verbouwing

In Podcast De Verbouwing nemen Leonie en Jan je mee in de verbouwing van hun bouwval. Een woning die volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 9 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten Leonie en Jan je bij over de stand van zaken. Je gaat mee naar architecten, woonboulevards, makelaars en stukadoors.

Luister Podcast De Verbouwing hieronder via Spotify of luister hem in Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, RadioPublic, Pocketcasts of Anchor.

Wil je als bedrijf sponsor worden van Podcast De Verbouwing?
Stuur een e-mail naar [email protected]. We kunnen alle bijdragen goed gebruiken, want er moet een heel huis verbouwd worden ;-). Qua sponsormogelijkheden kun je denken aan een shoutout in de aflevering, we kunnen een stukje aan jouw merk of bedrijf wijden of je kunt een bumper voor of na de aflevering krijgen; “Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door JOUW BEDRIJF”.

Wil je als individu Podcast De Verbouwing sponsoren?
Donaties zijn uiteraard ook welkom! Word lid van petje.af/deverbouwing en krijg toegang tot exclusieve content! Al vanaf 3 euro per maand kun je ons steunen op petje.af/deverbouwing. Je krijgt in ruil voor je sten toegang tot de privé instagram van Podcast De Verbouwing, waarop we je nog veel meer meenemen in het hele proces. Op Instagram.com/podcastdeverbouwing krijg je écht een kijkje achter de schermen bij Project Bouwval. Met het geld dat we verdienen via Petje.af/deverbouwing, betalen wij de editor van de podcasts. Het wordt dus niet in Japanse toiletten, dure harmonicadeuren of luxe tegels gestopt, maar puur in de edit van de podcast. Dank je wel!