Leo’s leven #70: Eigen Huis en Tuin, verkoopmakelaar en gratis shoppen

Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! In mijn dagboek van vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dagen. Ik had opnames voor Eigen Huis en Tuin, een lunch van Sissyboy in Amsterdam, mocht gratis shoppen, voerde het eerste gesprek met de verkoopmakelaar van ons huis en was druk in de weer met een cadeau voor m’n PT. Genoeg te vertellen dus. Lees je mee?

Dinsdag: Gratis shoppen bij Sissyboy
M’n dinsdag begon optijd met het schrijven van Leo’s leven en daarna moest ik wat laatste feedback geven op Podcast De Verbouwing. Daarna maakte ik me klaar voor een van de eerste events van het jaar; ik was uitgenodigd voor een lunch bij Sissyboy in Amsterdam om de nieuwe collectie banken te bekijken. Daar wilde ik wel bij zijn, wat voor het nieuwe huis hebben we waarschijnlijk een nieuwe bank nodig, omdat de huidige bank – die nog prachtig is, maar op maat gemaakt voor ons vorige, kleine huis – een beetje te klein gaat ogen in de nieuwe woonkamer. Gelukkig hebben we nog lang de tijd voordat we verhuizen, maar het kan geen kwaad (zeker met levertijden van tegenwoordig) om alvast goed te kijken wat we willen. En ik moet zeggen; er zijn twee banken bij Sissyboy die ik zéér interessant vind voor in ons nieuwe huis.

Deze grote plofbank van de oude collectie van Sissyboy lijkt me een goede kandidaat voor de nieuwe inrichting…
Maar deze beauty van de nieuwe collectie vind ik echt helemaal het einde. En hij zit ook nog eens heerlijk! Dit is absoluut eentje die ik binnenkort beter ga bekijken samen met Jan en even testen of we er samen op kunnen liggen :D.

Om het event leuk aan te kleden kregen we een lunch geserveerd in de winkel. Super lekker en gezellig om weer even met andere bloggers om tafel te zitten! En daarna kregen we als evrrassing te horen dat we mochten shoppen bij Sissyboy voor €200! Niet normaal en zó onverwacht!

Meteen had ik totale keuzestress over wat ik nog nodig had (in plaats van; wat wil ik hebben, want je laat je in zo’n prachtige winkel al gauw verleiden om ALLES te willen hahaha) en uiteindelijk besloot ik wat items uit te kiezen die ik “nodig” heb om m’n huis mooi af te stylen voor de verkoop binnenkort. Ik wilde op de bank grote kussens, omdat die een luxere uitstraling hebben dan de kleine kussentjes die er nu op liggen, koos een groot luxe plaid om diezelfde reden en had toen nog wat budget over voor mooie kleurige kaarsen en kaarsenstandaarden. Allemaal dingen die ik normaal nooit voor zoveel geld zou kopen, maar ik liet me graag een beetje verwennen en ben er super blij mee :D.

Na het event had ik mezelf vrij gegeven, omdat dit soort events altijd én heel leuk zijn, maar ook heel veel energie slurpen. Je staat toch zomaar 3 uur te socializen met mensen die je niet kent, dus dat hakt er wel eens in. Rond een uur of 4 was ik thuis en heb ik lekker niets meer gedaan.

‘s Avonds heb ik ontzettend lekker gekookt (oesterzwammenshoarma op wraps met zelfgemaakte knoflooksaus, rucola, geitenkaas en sambal, recept binnenkort online) en op de bank heb ik een topavond gehad met televisie en Tedmans die behóórlijk fan is van het nieuwe plaid, hahaha.

HOE SCHATTIG

Woensdag: Opnames Eigen Huis en Tuin – MET JAN!
Op woensdag waren we weer vroeg uit de veren om het huis een beetje aan kant te maken voor het eerste gesprek met de verkoopmakelaar van onze woning. Een super leuk gesprek en we krijgen vandaag het voorstel binnen voor welke prijs we het in de markt willen zetten, dus dat is spannend!

We namen ook nog even een kijkje bij de bouwval om de hardwerkende klussers een lekker broodje te brengen tijdens het slopen van de fundering achter. Schiet lekker op, woop woop!

Daarna ben ik even aan het werk gegaan, maar ik moest me ook al snel klaarmaken voor vertrek naar Utrecht, waar ik samen met Jan opnames had voor Eigen Huis en Tuin Lekker Leven!

Om half 2 moesten we ons melden op de OG Eigen Huis en Tuin boerderij van televisie en ik kan je vertellen dat ik nog niet eerder zo starstuck ben geweest voor een locatie, hahaha. Ik ben echt die nerd die heel graag Eigen Huis en Tuin kijkt en om nu op dé plek te zijn waar Thomas en Tom mooie dingen in elkaar flansen(/flansten): LOVE IT.

We hadden opnames voor de special Eigen Huis en Tuin Lekker Leven en het wordt op 30 oktober uitgezonden op tv!

Na de opnames trakteerde ik Jan op lekkere burgers. We hebben al maanden zin om weer in Amsterdam Noord de burgers van The Beef Chief af te halen, maar die waren jammergenoeg dicht en dus zochten we een goed adresje in Utrecht. We kwamen terecht bij Ter Marsch en dat was HEERLIJK!

Na een burger en een biertje was het tijd om naar huis te gaan. We ploften – wederom onder het plaid – op de bank en hielden een heerlijk tv-avondje. Gotta love deze herfstvibes :D.

Donderdag: gotta love cadeaus geven
Op donderdag was ik vrij maar ik moest ‘s ochtends een paar kleine dingetjes doen voor werk. Daarna was het tijd voor wat klusjes in en om het huis, maar in alle eerlijkheid kwam ook daar weinig van terecht. M’n dag vulde zich vooral met random shit; pakketje hier halen, koffietje daar, uitzoekwerk voor het nieuwe huis, etc.

En er was één grote taak waar ik me vandaag meebezig hield en waar meer tijd in ging zitten dan de bedoeling was: ik kocht een plant voor m’n PT. Hij was jarig geweest en had niets gezegd en ik vond het wel eens tijd om met alle leden die bij hem trainen, hem even in het zonnetje te zetten. Helemaal na zo’n raar Corona-jaar met een gesloten studio, thuistrainingen en weet ik wat voor flexibele taferelen. Dus tijd om een cadeau te shoppen en ik had bedacht dat het een plant moest zijn. Dus ik naar de Deka-tuin, m’n favoriete adresje op m’n vrije donderdag. En ik dacht; als we een cadeau geven met z’n allen (zo’n 30 man), dan kan het niet een lullig plantje zijn. Dus ik scoorde een prachtige – vrij grote – bananenplant met pot en was zeer tevreden.

Maar toen moest ‘ie in de auto. En ik heb een rete handige megabox waar je planten perfect in kan vervoeren. Tenzij ze zélfs dan nog te groot zijn. En guess what? Mijn bananenplant paste niet in de achterbak. Voorin dan maar? Plant op de bijrijdersstoel (dat wil zeggen; op de vloer voor de bijrijdersstoel) en daar zat ik; in een auto VOL bananenblad. Een soort junglesafari maar dan ín je auto.

Gelukkig hoefde ik niet zo ver te rijden om weer thuis te komen met plant. Maar tóen moest de plant nog uit de auto en naar m’n dakterras versleept worden, want er moest ff wat extra aarde in de pot en ik wilde geen cadeau geven die je zelf nog moet verpotten. Dus ik met die loodzware bananenplant m’n knetter stijle trap op, wat een toestand.

Later in de middag moest de plant – verpot en wel- natuurlijk ook weer naar beneden, weer in de auto, de auto kon ik niet parkeren voor de sportstudio, dus moest in de parkeergarage. De parkeergarage was knettervol dus ik moest tachtig keer heen en weer steken om in een klein plekje te passen (bladeren ALL OVER THE PLACE). Vervolgens stond ik te smal ingeparkeerd, kreeg ik de plant niet uit de auto, wéér opnieuw parkeren. Plant uit de auto; loodzwaar gewicht tillen, plafond van de parkeergarage VET LAAG dus in squat met plant door de parkeergarage lopen. Man man man. Op straat heb ik op iedere hoek ff pauze gehouden en uiteindelijk kwam ik 5 minuten te laat in de sportschool – totaal bezweet en knalrood van inspanning – maar hebben we Robin wel leuk verrast :D. Hahaha. Ik was al kapot voordat de sportles überhaupt begon, man o man. Maar totally worth it :D.

‘s Avonds was Jan niet thuis en had ik een lekker avondje met mezelf. Na een drukke en chaotische dag was het tijd voor Thuisbezorgd Ramen, de bank, m’n nieuwe favoriete plaid, Teddy en Expeditie Robinson. Alles waar ik zin in had.

Dit is een mood.

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik alweer lekker aan het werk. Ik heb een overzichtelijke dag; wel genoeg te doen, maar ook genoeg tijd om dat te doen, dus dat is top. En vanavond hebben Jan en ik onze eerste borrel met de nieuwe buren! Zo gezellig :D. Verder gaan we dit weekend weer even slopen ennnn ga ik naar Arnhem. ZIN IN! Ik praat je dinsdag bij. Fijn weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #70: Eigen Huis en Tuin, verkoopmakelaar en gratis shoppen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *