Leo’s leven #56: uiteten met m’n vader, heel veel Netflix en geregel voor het nieuwe huis

Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen week en die stond in het teken van: mijn vader! Hij kwam een paar dagen in Haarlem logeren en dat was rete gezellig. Verder hadden Jan en ik een meeting met de aannemer, zit ik vuistdiep in Virgin River & The Bachelor en werd ons huis getaxeerd. Lees je mee?

Dinsdag: de taxatie
Dinsdag stond ik vrij ellendig op. Ik had een soort knoop in m’n maag en ontdekte later dat ik gewoon knetterrrrrrzenuwachtig was voor de taxatie van ons huidige huis. Ik zorgde er maandag al voor dat het huis er picobello bij stond en zette dinsdagochtend nog even de puntjes op de ‘i’. Om half 12 was de taxateur bij ons en om half 1 ging hij weer weg; ons achterlatend met heel goed nieuws. De taxatie valt hoger uit dan gedacht en dat is echt heel heel heel fijn. YES!

Rond lunchtijd ging ik even wandelen, om m’n lijf even wat ontspanning te geven. Ik had echt behoorlijk in de stress gezeten om die taxatie, haha. Daarna was het tijd om te werken en hield ik me bezig met een campagne, m’n dagboek, schreef ik de opzet voor Project Baby update 5 en beantwoordde ik wat mails.

’s Middags ben ik op de bank geploft met het tweede boek van de 7 zussen reeks. Ik moest gewoon echt ff niksen. En ’s avonds kwam m’n vader bij ons aan. Die was een paar dagen in het Westen om mondelinge examens af te nemen en sliep daarom gezellig bij ons. Vet leuk!

Woensdag: m’n vaders verjaardag vieren
Op woensdag had ik een vrij rustige werkdag. Ik publiceerde project baby en werd meteen overstroomd met mooie reacties. Zo fijn is dat. Dank jullie wel <3. Verder hield ik me bezig met recepten uitschrijven, moest ik ff een instagram foto maken en beantwoordde ik de reacties op m’n blog en social media.

’s Middags was m’n vader alweer optijd in Haarlem. Bovendien was hij vandaag jarig, dus aten we samen een taartje. Vet leuk. Dit komt echt bijna nooit voor bij ons in het gezin; dat ik even alleen met m’n vader ben. Dus dat was ook wel eens leuk :D. En al helemaal op z’n verjaardag; dat valt altijd in vakantie tijd dus heel vaak zien we elkaar dan helemaal niet. Maar nu konden we het echt eens vieren. Yay!

’s Middags hadden Jan en ik nog een afspraak met onze aannemer, om van alles door te spreken voor het nieuwe huis. Zo cool. Het gaat zó vet worden jongens. We moeten alleen nog zo veel regelen in een hele korte tijd en dat maakt me een tiny bit zenuwachtig. Maar we got this. AAAAH. Hahaha.

Na de meeting met de aannemer liep m’n hoofd over en zijn Pap en ik nog even naar het strand gereden voor een klein wandelingetje. Het waaide super hard, maar het was heerlijk om op deze manier even m’n hoofd leeg te maken. Echt heerlijk.

En daarna namen Jan en ik m’n vader mee uit eten. Vet leuk! Ik had een tafeltje gereserveerd bij Diga; hier hadden we zelf ook nog nooit gegeten, maar ik hoorde goede verhalen en de gerechtjes zagen er op Instagram super lekker uit, dus let’s go.

En lekker was het zeker. Ik vond het echt heer-lijk. Mooie kleine gerechtjes – echt fine dining – met prachtige wijnen in mooie glazen. Oh, ik HOU er van. Dikke aanrader. Hier gaan we zeker vaker naartoe.

Donderdag: Netflix & chillen als een baas
Op donderdag was ik vrij. M’n vader vertrok weer naar werk & huis en dus had ik de hele dag voor mezelf. ’s Ochtends kwam er nog even iemand naar onze CV kijken die opeens geen warm water meer gaf (maar het werd gefixt) en verder ben ik ’s ochtends vetttt lang in bed blijven liggen. Ik had toch geen plannen vandaag en had echt zin om lekker te luieren met Virgin River. Heerlijk was het.

’s Middags deed ik ff wat kleine dingen die geregeld moesten worden; pakketjes posten, boodschappen doen, gerechtjes koken. En daarna plofte ik op de bank met The Bachelor. Ik had echt een luie dag en genoot er intens van. Wie kijkt ook The Bachelor? En kijk je dan ook de recaps van Rijk Hofman en Sophie Milzink? I love it.

’s Avonds kwam er verandering in en ging ik nog even een uurtje sporten bij Robin, maar dat ging echt super slecht en ik had echtttt m’n dag niet. Dus thuis was het weer hoog tijd om op de bank te ploffen. Dit keer met Eigen huis en tuin :D.

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik druk in de weer om ons huis weer ff logeerklaar te maken. Jan en ik gaan een weekendje naar Ameland en de poezenoppas logeert weer bij Teddy, dus dan wil ik het huis altijd helemaal fijn hebben.

Dit weekend staat dus in het teken van onmogelijk veel chillen met Janneman. We nemen lekker veel sportspullen mee zodat we kunnen surfen, yoga doen, wandelen en misschien zelfs even hardlopen met z’n twee. En ik neem tekenspullen mee, zodat we het huis eens even kunnen gaan uittekenen met z’n twee. Zin in! Ik spreek je dinsdag weer.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *