Leo’s leven #48: een drukke werkweek en een GEWELDIGE scootertrip

Goedemorgen goed volk! Welkom op dinsdag! Mensen, wat is het leven heerlijk. Ik ben dit weekend op vakantie geweest en het was echt geweldig. Tel daarbij op dat het bijzonder geweldig weer is buiten én dat ik vroeg opstond en dus al vet veel werk heb gedaan en je kunt mij als Intens Gelukkig beschouwen.

Vandaag praat ik je bij over de afgelopen week. Die stond in het teken van heel veel werk, een stroom-probleem, de kattenoppas, inpakken en vier dagen op scootertrip. Ik praat je bij!

Dinsdag: werken!
Dinsdag was een super drukke dag. We hadden natuurlijk de maandag vrij vanwege Pinksteren en deze week werkten Jan en ik allebei alleen op dinsdag en woensdag en er moest genoeg gedaan worden. Ik hield me bezig met adressen van winnaars, samenwerkingsovereenkomsten, schreef recepten uit, plande campagnes in, bedacht nieuwe samenwerkingen, leverde previews aan voor bestaande samenwerkingen en zette een campagne live. Wat een dag joh!

‘s Avonds was het tijd voor ontspanning. Ik had voor Jan en mijals verrassing een massage geregeld bij Thai Nakara, mijn favoriete massagesalon in Haarlem. We kregen een duo-massage, die we allebei goed konden gebruiken in deze drukke weken. En het was echt heerlijk! We gingen aan het begin van de avond, zodat we de rest van de avond écht lekker ontspannen waren.

Woensdag: dit is een prima moment voor de stoppen om door te slaan
Woensdag was wederom een drukke werkdag. Dit keer moest ik aan de slag met reacties op alle kanalen beantwoorden, ik plande de blog van Wout over wijn in, leverde een preview aan voor een vet mooie samenwerking met Activia die eraan zit te komen, ging aan de slag met deze blogpost over een geweldige yoghurt-dip en plande berichten in voor de komende dagen.

Omdat we op vakantie gingen was het ook belangrijk om ff het huis aan kant te maken en dus gingen we nog naar de stort – waar we echt iedere twee weken komen, draaide ik een miljoen wasjes en maakte het hele huis schoon zodat de kattenoppas er fijn in kon.

Rond een uur of 5, toen ik net de kattenoppas het hele huis aan het uitleggen was, sloegen de stoppen door omdat de oven opeens kapot is. Echt top dit, haha. Wat een timing, zo net voor een minivakantie.

Uiteindelijk hebben Jan en ik allebei doorgewerkt tot een uur of 11 ‘s avonds en daarna moesten we nog alles inpakken voor de vakantie. Gelukkig was dat niet mega veel, omdat we op scootertrip gingen en niet te veel mee konden nemen ;-). Maar met de weersvoorspelling die uiteenliep van 7 tot 22 graden, was het nog best lastig inpakken ;-).

Mag ik mee?

Donderdag t/m zondag: op scootertrip door Limburg
Op donderdagochtend vertrokken we vroeg richting Eindhoven voor de scootertrip. Ik schreef een uitgebreide blog over onze route, waar je alles kan boeken en hoe het allemaal werkt. Die kan je hierrrr lezen. En doe dat vooral, want hij staat vol met heerlijke foto’s van deze droomvakantie. Maar natuurlijk praat ik je in m’n dagboek ook even globaal bij.

We begonnen de trip dus in Eindhoven. Daar kregen we alle spullen en de scooters, parkeerden we onze auto voor een paar dagen en kreeg ik scooterles. Ik had namelijk nog nooit van m’n leven zelf op een scooter gereden, dus ik had géén idee hoe dit moest.

Het eerste rondje dat ik reed over een rotonde was dan ook hilarisch. Scootmobiel-snelheid en totale slappe lach omdat ik me ZO’N idioot voelde, hahaha. Mijn god, de tranen biggelden over m’n wangen (en over die van de Leonie die een van de oprichters van Skootra.nl is) hahaha. Maar we mochten vertrekken en zo zette we vaart (weinig) richting het Leenderbos.

Op de eerste dag hoefden we maar 25km te rijden en dat was top, want het was behoorlijk fris, regenachtig en ik vond het een uitdaging hahaha.

ff opwarmen bij een pannenkoekenrestaurant met thee

Na een paar uurtjes rijden (ja, ik ging héél langzaam) kwamen we aan op de camping in het Leenderbos. En dat was geweldig. We zetten de tent op, ik kookte voor het eerst ooit op een camping en we lagen lekker vroeg in bed omdat er een miljard muggen om ons heen zaten en we de muggenspray waren vergeten. Maar mensen; wat was dit LEUK.

De volgende ochtend werden we wakker na een super slechte nacht. Aan het materiaal van Skootra lag het niet; dat was echt top. Maar het was super koud geweest ‘s nachts en daardoor hebben Jan en ik ongeveer ieder uur op de klok gezien, hahaha.

Maar tijd voor een nieuwe dag! We pakten de spullen in en spraken af met Paul en Kyra; de twee vrienden die met ons mee gingen op scootertrip. Overigens; ik had dit reisje gekregen als onderdeel van een samenwerking met Skootra.nl en ik mocht drie vrienden meenemen :D.

We meetten Paul en Kyra bij een truckerscafé ergens in de buurt van Weert. Na een lekkere lunch was het tijd om door te tuffen. Het rijden ging overigens echt al een STUK beter en dat was top, want vandaag gingen we iets van 75 km afleggen; toch wel chill als je dan een beetje kan doorrijden, hahaha.

We reden vandaag met z’n vier een prachtige route door Limburg en het was echt GEWELDIG. Zo gezellig, zo fijn, zo mooi, zo’n avontuur. Echt geweldig.

We onderbraken onze rit rond 4 uur voor een late lunch/ vroeg diner bij Landgoed Heerdeberg in de buurt van Maastricht. En ook dat was geweldig. Daarover lees je uitgebreid in deze blog.

Daarna sjeesten we in een half uurtje naar de camping op de Cauberg. Tijd voor een borreltje bij de tent en een iets minder koude nacht <3.

Ondertussen kreeg ik vanuit Haarlem allemaal geweldige foto’s en filmpjes toegestuurd van kattenoppas Linda, die echt beste vrienden was geworden met Teddy.

En toevallig werd er dit weekend een pakketje afgeleverd van Violife x Diego’s burgers om veganistische burgers te maken en Lin eet veganistisch. Dus dat was top! Ze stuurde me deze heerlijke foto en I love dat dit pakketje geleverd werd en echt goed terecht kwam :D.

De volgende dag werden we wakker na echt een betere nacht. Minder koud, beter geslapen. Heerlijk! We vertrokken rond een uur of 11 richting Swalmen. We reden deze dag een prachtige route door Limburg, Duitsland en uiteindelijk eindigden we in de buurt van Swalmen. We aten onderweg vlaai bij een prachtig uitzichtpunt én het weer was fantastisch. Wat een dag.

Zie je ons zitten? 😀

De avond brachten we door op een geweldige natuurkamping bij Raayerhof. Echt een prachtige plek met heel veel paarden, allemaal vogelgeluiden, een mooi veld om te kamperen. Echt; het was zó vet.

Op de laatste dag reden we terug van Swalmen naar Eindhoven. Niet de leukste route, behalve het stuk bij de Grote Peel. Daar hebben we nog even langs de weg geluncht, omdat dat gewoon kan doordat je alles bij je hebt. Heel chill.

Rond een uur of 5 waren we terug in Eindhoven. Helemaal kapot van de trip. Maar ook helemaal voldaan. Er gaat zó veel adrenaline door je lijf als je intens gelukkig op zo’n scooter door een prachtig landschap aan het racen bent. Echt wat was dit een geweldige ervaring <3.

Eenmaal in Eindhoven was het nog een uurtje terugrijden naar huis. ‘s Avonds ploften we lekker op de bank met friet en snacks en deden we helemaal niets meer <3.

Maandag: knetterchag
En op maandag begon het normale leven weer. Het was nog steeds vet lekker weer, dus ik stond om 7 uur op – met een zonnetje- om aan het werk te gaan. Doordat we twee volle dagen hadden gemist vorige week, wist ik niet helemaal hoe druk ik het ging hebben deze week, dus ik wilde meteen in de ochtend al ff orde scheppen in een potentiële chaos. En dat was TOP. Om 9 uur had ik alles op orde en was m’n planning voor de komende week helemaal duidelijk. Heerlijk! En het is best een oké-drukke week. Wat heel fijn is, na een paar echt héle drukke weken.

Ik had echt een lekkere werkdag, maar aan het einde van de dag keerde m’n humeur helemaal om en werd ik knetter chagrijnig. Tel daarbij op dat ik voor het eerst weer binnen mocht sporten (en daar had ik gewoon niet zo’n zin in) en m’n bui was echt onweer.

Het lacht lief, maar van binnen kookt het hahaha

Na het sporten reden we nog ff naar het strand om daar lekker ons avondeten te eten. En dat was wel erg fijn, maar ik was nog steeds boos op de wereld, dus na het eten zijn we ook gewoon lekker naar huis gegaan en heb ik de rest van de avond doorgebracht op de bank met chips en Real Housewives. Die hormoonpillen die ik momenteel slik maken echt een heks van me, maar het is maar even wat het is en het is maar voor een paar weken hopelijk.

Couscous op het strand! Check het recept hier.

Inmiddels is het dinsdagochtend en ben ik weer lekker aan het werk tussen wat migraine-aanvallen door. Vanmiddag denk ik dat ik ff vrij neem voor heerlijkheid en rust en daar heb ik vet zin in. De komende dagen staan in het teken van werk, maar ik ben ook van plan om op ieder zonnig moment dat het kan even te genieten van de buitenlucht. Daarover praat ik je a.s. vrijdag bij. Heb een fijne week!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #48: een drukke werkweek en een GEWELDIGE scootertrip

  • Rozemarijn zegt:

    Een goede slaapzak kopen zodat je het niet koud hebt is ook een beetje een science… Ben er ook pas achter gekomen dat het toch iets meer is dan gewoon de eerste de beste bestellen… 😛

    • Haha ja echt. We hadden er eentje mee die tot 10 graden kan. Best wel oké; we hadden ze ff aan elkaar moeten ritsen, maar dat bedachten we te laat haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *