Leo’s leven 03: veel sporten, pizza op het strand, IKEA diy en laptop stuk!

Hey hey! Wat leuk dat je meeleest over mijn leven. Vandaag praat ik je bij over het afgelopen weekend. Die stond in het teken van heel veel sporten (wow), een leuk projectje in huis, eten met vrienden en een geweldige maandagavond. Lees je mee?

Vrijdag: bier & pizza op het strand
Vrijdagochtend begon lekker vroeg. Jan moest al heel vroeg de deur uit voor zijn werk en ik stond rond half 8 op om aan de slag te gaan met mijn werk. ‘s Ochtends stond de PostNL meneer al vroeg voor de deur met een pakketje. Een nieuwe deurbel! Ik heb echt schandalig veel geld uitgegeven aan een deurbel met video, maar dat voelde na de ellende van donderdagavond even heel erg goed.

En Teddy wilde erg graag helpen met de installatie…

IMG_1204

Om 10 uur had ik een belafspraak met de dermatoloog over de netelroos die ik al sinds half juli heb. Het is nog steeds niet weg en ik heb nu weer zwaardere pillen gekregen. Ben benieuwd of dat helpt. En anders ga ik het heft in eigen handen nemen en m’n voeding aanpassen. Vind het bizar dat ik nu vooral veel pillen moet slikken; dat lijkt me toch niet de enige way to go?!

Om 12 uur had ik Small Group Training bij Robin, samen met een hele gezellige man. Vet gezellig uurtje trainen was het, haha. Na het sporten haalde ik een salade bij SLA. VET lekker vind ik hun vegan kapsalon <3.

IMG_1221

Daarna kon ik echt fatsoenlijk aan het werk. Ik hield me vandaag bezig met de winactie van maandag, publiceerde een samenwerking, schreef m’n dagboek, ging aan de slag met webbouwers voor een nieuw project en leverde een preview aan voor een andere samenwerking. Druk dagje! Om een uur of 6 was ik klaar met werken en had ik ook echt bijna alles gedaan wat ik wilde doen. Tijd voor weekend!

Jan en ik reden naar het strand om bij Tijn Akersloot pizza’s te eten en biertjes te drinken. HEER-LIJK.

IMG_9797

Zaterdag: Sportkleding voor vrouwen
Op zaterdagochtend deed ik voor het eerst sinds ik denk 1,5 jaar weer eens een les pilates. In Amsterdam vond ik dit altijd echt een vét fijne training, omdat je in je core sterk wordt en het hielp bij bij heel erg tegen rugklachten. Ik deed het toen bij White Door Studio en dat was zooooo fijn. Maar sinds ik in Haarlem woon had ik nog geen chill adresje gevonden. Nu vond ik via Onefit eentje in Bloemendaal en die zag er mooi uit. (Ja; ik ben nogal gevoelig voor mooie sportlocaties). Dus om 10 uur stond ik klaar voor een lesje zweten.

IMG_1242

Ik vond het heel chill om m’n dag zo te beginnen en ga dit er zeker in houden.

Voor wie zich overigens afvraagt waarom a-sportieve Leo zo vaak sport tegenwoordig; dat heeft te maken met dat fertiliteitstraject. Ik weet nog niets over wat ik precies moet en kan doen, maar het schijnt dat regelmatig sporten ook goed voor je is in dit proces, dus dat ga ik er maar voor.

Na het sporten ging ik even naar de stad. Wat een vrij slechte beslissing was, want het was super druk. Je kon nog wel goed 1,5m afstand houden, maar ik vond het gewoon wel echt irritant druk in de straten. Maar goed; ik was zelf natuurlijk onderdeel van dat probleem.

Maar! Ik had nieuwe sportkleding nodig en online kon ik het niet echt vinden. Ik wilde echt even wat dingen passen en dus moest ik ff de stad in.

Na een lange zoektocht slaagde ik uiteindelijk op de mannenafdeling van Perry sport. Ik vind het dus echt ZO bizar dat sportkleding voor vrouwen vooral heel sexy is (strak en kort) en heel vaak helemaal niet praktisch. T-shirts met te korte mouwtjes (dat je schouder wel bedekt is, maar je oksel evengoed bloot?!), te kort qua lengte (hallo; júist tijdens het sporten wil ik een lang shirt aan) en uit een gemiddelde dames-short hangen je schaamlippen zodra je een oefening doet waarbij je je benen wijd moet doen. VET onhandig. Geef me gewoon loszittende kleding, met een fatsoenlijke lengte. Oók als ik het bloedheet is. Goed. Mannenkleding dus. (Waarvan het nadeel dan weer is dat het niet in alle kleuren van de regenboog komt, idioot).

IMG_1248

IMG_1259

Verder heb ik ‘s avonds heel lekker voor mezelf gekookt en ging ik daarna nog even borrelen met m’n Damn-Honey-podcastclub-vriendinnen op de Grote Markt in Haarlem. Wat vét gezellig was <3.

IMG_1264

Zondag: Surfen & Barbecueën
Op zondag had ik bijzonder weinig op de planning. Ja; uitslapen en de ochtend lekker rustig beginnen.

IMG_1267

Oh en ik had een afspraak in de apple store, omdat m’n macbook sinds deze week niet meer aan gaat. Ik hoopte vurig dat het aan de oplader lag, maar helaas krijgen ze ‘m bij de apple store ook niet meer aan de praat. Kaduuk dus. Tijd voor een nieuwe :(.

IMG_1269

Daarna was het tijd voor een leuk zondagprojectje. Vorige week hebben we in huis de witte muur achter de eettafel groen geschilderd en de pilaar in de woonkamer blauw (omdat hij dan minder opvalt; donkere kleur = valt sneller weg!). En toen had ik het idee om op die pilaar twee of drie kleine plankjes te schroeven in datzelfde Hague Blue, om wat gezellige prullaria op te zetten. Mooi project voor deze zondag.

Donderdag had ik de plankjes al geschilderd en vandaag hingen we ze aan de muur. En het resultaat werd vet gezellig. Yay!

IMG_1272

Om 4 uur had ik met vrienden Susan en Sander afgesproken om te gaan surfen in Bloemendaal. Ik pikte ze op met de auto en samen reden we richting Rapa Nui om bij Surfana onze boards te huren.

We hebben 2 uurtjes in zee gelegen en het was echt vet lekker. Wel echt een wilde zee met heel veel stroming, maar uiteindelijk konden we in de branding heel lekker surfen. Het was ook echt rustig op het strand, dus vet chill qua drukte in het water. VETTTT heerlijk.

IMG_1280

Om 6 uur kwamen we hongerig en dorstig uit ‘t water en reden we naar ons huis, waar Jan de barbecue alvast aan had gestoken.

We testten vandaag Jan z’n nieuwe spit uit; hij heeft voor z’n verjaardag een spit gekregen voor op de Big Green Egg, die automatisch ronddraait. ZO vet. We regen er picanha en maiskolven aan het we moeten nog ff tweaken naar perfectie, maar we aten in ieder geval al heel erg lekker :).

Maandag: super zen in Loosdrecht
Maandag was dan weer een gewone werkdag. Wederom lekker druk, woehoe! Ik begon m’n dag al om half 8 met het huis schoonmaken (nu echt), m’n weekplanning maken en langs de apotheek gaan.

Om half 10 ging ik sporten, omdat ik ‘s avonds al iets anders in m’n agenda had staan.

IMG_1289

Na het sporten was het tijd voor luieren; het lukte me niet om van de bank te komen, omdat ik ‘s ochtends al zo productief was geweest. Maar goed; rond een uur of 12 kreeg ik mezelf toch weer aan het werk en heb ik voor een paar uur echt lekker wat van m’n to do list af kunnen strepen. Ik hield me bezig met een nieuwe samenwerking, m’n mailbox, feedback voor een lopende campagne, maakte weer eens een instagram weekmenu en maakte slagen rondom het webbouwers project.

Rond 3 uur stopte ik met werken en dook ik de keuken in voor een lekker maaltje – dat ik vergeten ben te fotograferen, haha. En om 5 uur stapten Jan en ik in de auto richting Loosdrecht! Onderweg pikten we Claartje (foodness.nl) nog even op en samen reden we naar de Loosdrechtse plassen voor een lesje SUP yoga met zonsondergang. En dat beste mensen, was het beste idee van de week. Check:

67327292-ae50-4df4-945a-daf8b9bf86c8

9f529402-fdcc-428c-b102-07c2363d3242

IMG_5897

IMG_5914

IMG_5931

IMG_5933

Inmiddels is het dinsdagochtend en ben ik alweer sinds 8 uur aan het werk. Op deze mooie zonnige dagen vind ik het lekker om vroeg te beginnen, zodat ik de middag vrij kan nemen.

Vandaag heb ik trouwens sowieso een vrije middag op de planning, want we hebben een gesprek met het ziekenhuis en ik ga er van uit dat ik na dat gesprek ff andere dingen moet doen dan werken. Dus daar neem ik fijn de tijd voor <3.

Ik spreek je vrijdag weer. Dan praat ik je bij over een fantastische tour door Nederland (woensdag), over m’n vrije donderdag ennnn meer. Tot dan!

Mijn BBQ boek is al bijna 1000x besteld!
Bestel mijn e-book Gruwelijk Grillen. In mijn e-book deel ik 34 toffe barbecue recepten die iedereen klaar kan maken. De helft van de recepten is vegetarisch, de andere helft bevat vlees of vis.

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

10 reacties op “Leo’s leven 03: veel sporten, pizza op het strand, IKEA diy en laptop stuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *