Leo’s dagboek 27 & 28 mei: mweh-dagen

Goedemiddag zonnige mensen! Wat een WEER! Helemaal geen weer om binnen achter m’n bureau te zitten, dus ik ga zo GAUW naar buiten! Maar niet voordat ik je, nog net even voor dit lange weekend, heb bijgepraat over mijn afgelopen twee dagen. ik had dagen in de categorie ‘mweh’. Waarbij alles wat je doet een beetje voelt als ‘mweh’. Evengoed ga ik je enthousiast over vertellen. Komt ‘ie:

Woensdag:
Op woensdagochtend was ik druk bezig met publiciteit voor ons e-book. En goed nieuws: HET STAAT NU OOK OP BOL.COM!! Ik schreef bloggers en redacties aan, stuurde het persbericht uit en paste wat dingen aan op m’n blog en was daar zo de hele ochtend mee bezig.

IMG_4693
Voor lunch haalde ik ff kaas bij de kaasboer om de hoek. Met het kaartje nog aan m’n nieuwe broek hangend. Dit is top.

IMG_4698

Na de lunch editte ik de video die Jan en ik dinsdagavond hadden opgenomen, ter lancering van ons e-book. We wilden het ook op YouTube aan de kijkers vertellen, dus daar maakten we even een aparte video voor. Die kun je hier bekijken, mocht je de Insta live gemist hebben :D.

Daarna was ik nog even bezig met promotie voor het boek en dáárna was ik helemaal klaar met dingen met m’n hersenen doen en ging ik ff lekker buiten wandelen met een podcastje op.

IMG_4715

Ik haalde ijs bij een heerlijke ijszaak in Haarlem Noord en wandelde o.a. door de kweektuin. Zo’n fijne plek!

IMG_4728

IMG_4738

IMG_4743

‘s Avonds maakte ik pasta pesto en was het de bedoeling dat Jan en ik de tekening zouden maken voor de kast op de slaapkamer, maar Jan moest nog ff doorwerken en dus plofte ik lekker op de bank met het einde van seizoen 7 van The Walking Dead.

IMG_4751

Donderdag:
‘s Ochtends werkte ik weer eens in het asiel om hokken schoon te maken van poezen. Ik stond op een super leuke kennel met hele lieve poezen. VET fijn was dit.

En ‘s middags was ik lekker vrij en daar was ik ook wel ff aan toe. Ik wandelde wat, wilde naar het strand maar de wind hield me tegen, hing een beetje in de tuin en ‘s avonds bestelde ik heel goor avondeten. Ik had, op die lekkere ochtend na, wel echt een beetje een baaldag. Ik kreeg stom nieuws van de belastingdienst (iets wat ik niet had verwacht), m’n troostvoer was super ranzig (iets wat ik niet had verwacht) en ik moet ongesteld worden. Je snapt: totale ellende.

IMG_4837
GADVER. Van die peking eend van Bambu zou je spontaan vegetariër worden. BAH.

Ik dook weer lekker op de bank. Dit keer met een zak chips, biertjes en heel veel The Walking Dead. En dat was fijn.

Inmiddels is het vrijdagmiddag en ga ik zo de handdoek in de ring gooien. Het is mooi weer, m’n brein werkt niet meer door te veel dingen die ik door elkaar aan het doen was deze week, dus ik ga gewoon eens even heerlijk niksen. Vanmiddag stap ik voor het eerst sinds Corona weer in de trein en ga ik naar een vriendin toe om te borrelen. SUPER veel zin in. En dan begint een lang weekend.

Dinsdag ben ik er weer! <3 TOT DAN!

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *