Leo’s dagboek 23 mrt: achterstallig werk wegwerken

Hey you! Welkom oppppp dinsdag! Het is dag ikbendetelkwijt in quarantaine en we’re still going strong (lees: we leven nog en ik zit flink met m’n kop in het zand om weg te gaan van alle ellende en tot nu toe werkt dat top). Vandaag ga ik je bijpraten over gisteren; de eerste dag van een nieuwe week en ik heb lekker veel gedaan. Ik grijp deze quarantaine-periode behoorlijk aan om veel achterstallig werk eindelijk eens op te pakken en ik moet zeggen; dat voelt goed. Zo kwam er gister ein-de-lijk een blogpost online die al sinds mei vorig jaar op m’n to do lijstje staat. Jaja, het zijn gekke tijden :D.

Vrolijk opstaan!
Opstaan ging vanochtend vrij fantastisch; mannnn ik was vergeten hoe fijn het is als het licht is ‘s ochtends. En zonnig. Ik sta echt zo veel makkelijker op. Jullie ook?

Schermafbeelding 2020-03-24 om 11.14.40
Trek een vrolijk blousje aan als je zin hebt in vrolijkheid! 😀 Deze komt van ZARA van vorig jaar.

Als ontbijt warmden we het brood dat we dit weekend hebben gebakken op in de oven; dan wordt het weer echt ff vers gebakken van smaak. Mjam!

Daarna ging ik aan het werk. ‘s Ochtends schreef ik m’n dagboek van het weekend, blogde ik over dat zelfgebakken brood (met het idee dat veel mensen dit waarschijnlijk de komende tijd ook als leuke activiteit zien) en schreef ik wat andere recepten uit.

Puzzel-lunch
Daarna was het tijd voor… pannenkoekenlunch en puzzelen! Zoals ik in mijn 10 tips voor thuiswerken al schreef werkt het voor mij goed om tijdens de lunchpauze echt even iets anders te doen dan werken en dus ging ik lekker puzzelen. 1 Uur lang; tussen 12 en 1 en het was heer-lijk. En daarna kan je dan weer met goede moed vooruit.

IMG_0249
Pannenkoeken met boter, citroen en suiker zijn the best

Achterstallig werk
Na de lunch ging ik aan de slag met de blogpost over onze buitenkeuken. Die stond daadwerkelijk al een eeuw op m’n to do lijst en ik had er nooit tijd voor. Maar volgens mij is dit echt een perfect moment om lekker in je (dak)tuin aan de slag te gaan. En dus flink te gaan klussen (wist je dat je klusmateriaal ook prima online kan bestellen? <3).

Uren later was ik klaar; in een blogpost met veel foto’s zit altijd veel tijd. Maar ik ben echt blij dat ‘ie online staat. Ik hoop dat ik wat mensen weet te inspireren om ook lekker aan de slag te gaan :D.

‘s Middags liep ik nog een rondje buiten, omdat het zúlk lekker weer is en het fijn is om af en toe – op afstand- even buiten te zijn. En toen was het alweer avond 🙂

Schermafbeelding 2020-03-24 om 11.14.23
Nog even puzzelen voor het wandelen. En! Omdat Starbucks momenteel dicht is en ik nogal vaak koffietjes haal op Haarlem station (en er GEK op ben), maakte Jan nu thuis een cappuccino voor me. In m’n starbucks to go beker, haha. Love dat.

Vanavond aten we verrukkelijke wraps; dat recept komt ergens deze week denk ik nog online. Vet heerlijk! Verder keken we de persconferentie (waar ik vrij rustig onder was; ik had wel verwacht dat het allemaal langer zou duren en ben blij dat we niet in volledige lockdown gaan), daarna DWDD en daarna lekker een paar afleveringen Sex Education. En dat was maandag alweer!

IMG_0278

Morgen praat ik je bij over mijn dinsdag; ik kan alvast verklappen dat ik al een radiointerview heb gedaan én sushi heb besteld en het is pas 11 uur ‘s ochtends 😀 haha. Spreek je morgen!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

2 reacties op “Leo’s dagboek 23 mrt: achterstallig werk wegwerken

    • Dit zijn puzzels van Ravensburger. Ik koop ze bij een lokale winkel; online is veel uitverkocht, terwijl dit soort winkels er nog genoeg hebben. Misschien zit er een Game Store oid bij je in de buurt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *