Leo’s dagboek 24 mrt: radio, bloemen met stress, date night en lekker lui

Hey allemaal! Het is woensdagochtend, het zonnetje schijnt, ik heb al met de ochtendshow van 3FM aan de lijn gehangen en de wereld voelt deze ochtend heel eventjes normaal. LEKKER.

Ik praat je in dit dagboek bij over gisteren; dinsdag 24 maart. Ik had een radio interview, heb INTENS lopen luieren (moet kunnen), had date night met Jan en werd gestresst van m’n bloemist. Ik praat je bij!

Radio in de vroege ochtend
Ik stond op tijd op omdat ik een afspraak had met Sjoerd Hilarius; hij is van NH radio en we hebben elkaar in de afgelopen jaren toch zeker ieder halfjaar gezien, voor een radio-item op NH radio. Dit keer kwam Sjoerd langs om met me te praten over financefluencing. Je weet wel; naar aanleiding van die instagrampost van mij over m’n financiële overzicht, dat toen per ongeluk honderden keren werd gedownload, toen in de krant kwam, toen op  radio538 en nu was Sjoerd benieuwd naar… WHAT HAPPENED. Hahaha.

Het was een hele gezellige ochtend, op 1,5m afstand van elkaar, bij ons thuis. Het radio-item was uiteindelijk om kwart over 5 ‘s middags te horen op NH radio. Je kan het hier terugluisteren.

Schermafbeelding 2020-03-25 om 08.55.53

Daarna ging ik lekker aan de slag. Ik schreef m’n dagboek, reageerde op wat mails en dat was het! Om half 12 vond ik het tijd voor lunch in het zonnetje buiten…

Schermafbeelding 2020-03-25 om 08.30.37

Dat bleek heerlijk zonnig, maar het was echt zoooo koud. Dus ben ik gauw weer naar binnen gegaan. En daar heb ik eens even helemaal nietssss nuttigs gedaan. Ik had echt ff zin in aankloten, met mezelf. En dus plofte ik op de bank met wat vlogs en nam ik ein-de-lijk de tijd om Expeditie Robinson van afgelopen donderdag terug te kijken. YES! En dat was echt ff heerlijk.

Daarna ging ik aan de slag met een nieuwe campagne, waarvoor ik ff wat foto’s moest maken, maar al gauw kwam ik tot de conclusie dat ik op de foto een gezellig bosje bloemen nodig had en dat was een uitstekend excuus om er even op uit te gaan om bloemen te scoren.

Ik wandelde naar m’n favoriete bloemenstal hier in de buurt en had echt zin om even te genieten. Van de buitenlucht, het zonnetje, met een nieuw bosje bloemen… Maar dat liep toch anders.

Bloemen met stress
Ik vond het lopen door een winkelstraat al vrij stressvol met mensen die niet allemaal heel streng zijn met die 1,5 meter afstand (ik zelf wel) en toen ik bij de bloemenstal was, was er een kind dat de hele tijd om me heen rende (ik weet niet of dit erg is, maar ik vond het toch arelaxt) en een oudere vrouw die echt helemaal in m’n space stond. En ik snap daar echt niets van. Pas gewoon op, mensen. Er stonden zelfs kruisjes op de stoep getekend van waar je kon gaan staan, en nog negeren sommige mensen het. Vast onbedoeld, maar irritant is het wel. En dan voel ik me een soort bad guy als ik demonstratief een stap opzij doe. Maar goed.

Vervolgens vroeg ik de bloemenman of hij een mooi bosje voor me samen wilde stellen; beetje veldboeket vibes. En toen bleek de bloemenman ook al behoorlijk aan z’n tax te zitten. Wat ik heel goed begrijp, want de bloemenbusiness ligt helemaal op z’n gat en ik kan me indenken dat je als bloemist misschien ook niet miljarden reserves hebt. Anyway; hij stelde een bosje bloemen voor me samen, maar er kwam behoorlijk wat stress bij kijken. Dus uiteindelijk ging ik met een bosje bloemen en een vrij slecht gevoel maar weer naar huis. Dit was niet zoals het bedoeld was. Maar goed; iedereen zit ook in een ruk situatie, dus ik begrijp het ook wel.

FullSizeRender

Toen de bloemen eenmaal stonden kon ik m’n campagnebeelden schieten en daarna deed ik wederom lekker niets. Heerlijk, ff zo’n dagje aankloten.

Champagne
Om een uur of 5 trok ik een fles champagne open. Vriendin Amber had net vet goed nieuws gekregen en ik vond dat we dat moesten vieren. Digitaal borrelen met champagne; je moet ‘t zelf een beetje leuk maken deze dagen ;-).

Overigens was het gesprek een stuk gezelliger dan deze screenshot doet vermoeden, haha:

IMG_0355

Date night
‘s Avonds bestelden Jan en ik sushi bij Sushipoint.nl. Dit is mijn favoriete sushi-bezorgtent in Haarlem (tot nu toe, heb een stuk of 5 restaurants geprobeerd). Wist je trouwens dat ik altijd in één blogpost bijhoud wat mijn favoriete bezorgrestaurants in Haarlem zijn? Daan heb je nu wellicht extra behoefte aan. Check dat hier. Daar lees je ook hoe enthousiast ik ben over de sushi van sushipoint.nl!

FAA5A399-B3C1-419B-B032-DBD7113E8990

‘s Avonds hingen we – mooie date night dit – in foodcoma op de bank en keken we de laatste 3 afleveringen van Sex Education. Deze serie is ZO fijn; ik kan ‘m iedereen aanraden in deze tijd.

Overigens; mocht je het interessant vinden als ik schrijf over mijn favoriete Netflix series, laat dat dan vooral even weten in een reactie hieronder!

Schermafbeelding 2020-03-25 om 08.30.48

En dat was alweer dinsdag!

Vandaag heb ik weinig op de planning. And I’m loving it. Wederom mooi de tijd om dingen op te pakken die normaal blijven liggen. En ik denk dat ik ff wil shoppen. Online. Bij lokale winkels, haha. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Je leest er vast morgen over.

Gezellig dat je er weer was <3 Thanks voor de support en tot morgen!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

10 reacties op “Leo’s dagboek 24 mrt: radio, bloemen met stress, date night en lekker lui

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *