Leonie’s week 46: Bier drinken bij Frits, Zalando Bloggers Awards, boekpresentatie I Love Health en naar Disneyland met de aanslagen in Parijs…

Hoi allemaal! Afgelopen week was echt een bizarre week, ik kan het niet anders omschrijven. Het is inmiddels maandagavond in een nieuwe week en ik ben nog nooit zo kapot aan een week begonnen. Ik had überhaupt al een super drukke week vorige week en eindigde ‘m in totale chaos toen ik met een bus uit Disneyland moest vertrekken wegens de aanslagen in Parijs. De week was bizar. Ik vertel.

Maandag
Ik begon m’n week goed met een hele toffe avond. Samen met Sander en Dave, waarmee ik ooit een video opnam, ging ik biertjes drinken bij Frits. Dit is een burgerbar bij mij om de hoek, maar ik was er nog nooit geweest. We hadden een rete gezellige avond en ik heb echt helemaal de Zatte van Brouwerij ‘t Ij ontdekt. Top biertje! En toffe avond.

Dinsdag

Dinsdagavond had ik even niets en daarom huurde ik een studio bij Crea en ging ik heerlijk piano spelen. Eenmaal thuis besloot ik mijn chillheid voort te zetten door Homeland in te halen! Vet spannenddddd.

Een video die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 10 Nov 2015 om 12:48 PSTWoensdag Woensdag was dan weer iets drukker; ik ging na werk naar de boekpresentatie van Daisy, die het boek ‘I love health’ schreef, naar haar blog. Heel leuk om hierbij aanwezig te zijn; ik sprak veel (health)bloggers die ik nog niet eerder had gesproken, dus dat was leuk.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Nov 2015 om 9:23 PST

Daarna moest ik me haasten naar de sportschool voor een workout en daarna was ik STUK. Zo veel spierpijn, gewoon meteen al. Plat op de bank!

Donderdag
Donderdag was de spierpijn al helemaal erg. Ik kon me echt amper bewegen, haha. Maar ik had weer een mooi dagje op de planning. Aan het einde van de werkdag ging ik naar de opening van de Wintersalon van Gezien en Gevonden; een winkel waar je spullen kunt kopen die gevonden zijn op marktplaats en in een mooie setting opeens pareltjes blijken. Heel tof vond ik dit.

Het was alleen wel helemaal op de KNSM laan, wat echt heul ver fietsen was. En ik moest me een beetje haasten, want om half 9 moest ik bij de Zalando Bloggers Awards zijn. En! In de tussentijd wilde ik nog heel graag even koken en een tostivideo opnemen, omdat ik dit weekend niet thuis zou zijn.

Dus: vet druk. Maar het lukte allemaal! Om 7 uur was ik thuis, maakte ik heerlijke broodjes kipshoarma, ging ik daarna m’n tostivideo opnemen (ik geef toe: voor het eerst at ik m’n tosti niet op, ik zat zó vol), hees ik mezelf in een mooi jurkje (met open rug *hartjesogen*), smeerde ik was make-up op m’n gezicht en om kwart voor 9 stond ik volledig uitgedost met en Gin Tonic in m’n handen op de Zalando Bloggers Awards. Dit is een awardshow voor allemaal bloggers. Ik was nergens voor genomineerd, maar vond het wel even leuk om er naartoe te gaan want 1. i love mooie jurkjes aantrekken en 2. ik heb toch weer even met een aantal bloggers gesproken die ik al lang niet had gezien. Leuk!

Maar toen moest ik me weer naar huis haasten, want ik moest m’n tas nog inpakken, omdat ik de volgende ochtend om 7 uur ‘s ochtends op Schiphol moest zijn voor m’n volgende persreisje…

Vrijdag
Vrijdagochtend stond ik dus ernstig vroeg op om met het vliegtuig te vertrekken naar Parijs. Ik was door Disney uitgenodigd om het park in kerstsferen mee te maken én mocht een plus one meenemen. Dus friend Marte ging met me mee omdat wij samen hysterisch Disney-fan zijn.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Nov 2015 om 9:08 PST

Om 12 uur kwamen we aan bij het hotel (de sequoia lodge, maar bij ons bekend als de Quinoa lounge), waar we onze bagage dumpten en toen gingen we meteen het park in! Huppakee.

We trapten af met de Space Mountain en je moet weten: ik hou helemaal niet van achtbanen. Maar ik was het weekend hiervoor in IJsland zo uit m’n comfortzone gegaan, dat ik me een soort herboren daredevil voelde en dus de hele wereld aan kon. Dacht ik. Totdat ik in de Space Mountain zat en het echt totaal kut vond. Mijn hemel, wat ellendig. Je gaat alle kanten op, ziet geen reet, weet niet waar je naartoe gaat. Ik vond het zó kut, hahaha. Ik kwam ook echt helemaal trillend uit de achtbaan. Top begin van de dag ;-). (Check hoe ik PURE ANGST in mijn ogen heb op de foto).

Daarna hebben we alleen nog de pussy-attracties gedaan en had ik de tijd van m’n leven. Ze hebben echt een awesome attractie met Buzz Lighyear, waarin je moet schieten op ruimtewezentjes (zo leuk!) en ik vond ook de Peter Pan attractie heel mooi én het bootje waarmee je een Pirates of The Caribbean route aflegde ook echt awesome.

We hadden een hele toffe 1e dag. So far…

Aan het einde van de middag gingen we terug naar het hotel om ons klaar te maken voor het diner. Rond een uur of 8 gingen we weer naar het park, dat inmiddels gesloten was en alleen open was voor pers. Wij dus. Suuuuper vet om door een leeg Disneyland te lopen en wel gewoon nog in de attracties te kunnen. Wat een droom! Heel vet.

Het diner was ook gruwelijk leuk. Het was in een Star Wars thema en we aten Jedi-burgers. Voor het eerst in m’n leven een zwarte burger en niet eens groene ontlasting (TMI). YES! Bovendien hadden we een hele gezellige tafel; ik zat aan tafel met de hoofdredacteur van Volkskrant Magazine en haar te leuke zoontje, met Kellycaresse en haar man en met Wietze (+vriendin) van QMusic.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Nov 2015 om 1:26 PST

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Nov 2015 om 1:26 PST

Tijdens het eten en wijn drinken door vochten Marte en ik nog even met Darth Vader en we hadden echt een toffe avond.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Nov 2015 om 1:31 PST

Tot ik om half 11 een smsje van mijn moeder kreeg of alles wel goed ging bij ons. Omdat er schietpartijen in Parijs aan de gang waren. Wow, heel bizar om dan opeens zo dichtbij te zijn.

We waren eerlijk gezegd nog een beetje te jolig om echt door te hebben dat er echt iets ergs aan de gang was. We zijn zelfs nog in een attractie geweest, voordat we terug gingen nar het hotel. Eenmaal in het hotel ontdekten we pas de ernst van de situatie en hebben we tot diep in de nacht CNN gekeken. Jezus, wat vreselijk en wat bizar.

En we waren zó moe, maar hoe konden we zo gaan slapen?

Zaterdag
De volgende dag werden Mart en ik allebei vroeg wakker en zaten we meteen weer bovenop het nieuws. Ons werd bekend hoe bizar erg de situatie was, dat het echt om een terroristische aanslag ging en we vonden het allebei heel a-relaxt om daar te zijn. Disney ging ook dicht op zaterdag, lazen we al vroeg in de ochtend, en er werd voor ons vervangend vervoer geregeld om zo snel mogelijk terug in Nederland te zijn.

Eigenlijk zouden we t/m zondagavond in Disney zijn, maar het liep nu even allemaal anders.

Na een busrit van 7 uur kwamen we om 11 uur ‘s avonds aan op Schiphol en gingen we allebei naar huis. Pffff, wat een weekend. Ik was zo blij toen ik thuis was…

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 14 Nov 2015 om 2:46 PSTZondag
Zondag lag ik de hele dag in bed, een beetje bijkomen van de bizarre situatie waar we uit kwamen. ‘s Avonds maakte ik echter nog even wat van mijn zondag. Ik bestelde sushi met een date (die date niet op bestelling:P) en had een toffe avond. Klaar voor een nieuwe week? Niet echt, ik was nog steeds kapot. En dat werd maandagochtend niet beter.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 15 Nov 2015 om 2:27 PST

Inmiddels ben ik dus begonnen aan de nieuwe week. Deze week ga ik waarschijnlijk vrijdag & zaterdag naar Antwerpen, maar ik twijfel een klein beetje omdat het er in België ook niet echt heel lekker aan toe gaat op het moment.

Verder bezoek ik deze week het concert van Alt-J én José Gonzalès en viert Tony’s Chocolonely zijn verjaardag, waar ik misschien naartoe ga. Genoeg te beleven dus weer!

Oh en ik vergeet bijna; ik deed deze week intellectueel en kletste over 20-jarig zijn en ambities in Communicatie magazine. Check hierrr!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Eén reactie op “Leonie’s week 46: Bier drinken bij Frits, Zalando Bloggers Awards, boekpresentatie I Love Health en naar Disneyland met de aanslagen in Parijs…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *