Wraps met kipshoarma, knoflookmayonaise en rucola

Hoi allemaal! Gisteravond at ik verrukkkkkelijk en heel studentikoos. Ik had enorm veel haast en kon dus niet te uitgebreid koken, maar had wel intense honger en besloot toen shoarmabroodjes te maken. Maarrrr dan wel net even anders. In huis had ik nog twee wraps, dus die kon ik mooi gebruiken in plaats van brood en de varkensshoarma verving ik door kipshoarma. Oh en ik bleek óók geen knoflooksaus in huis te hebben, dus ik gebruikte de knoflookmayonaise die ik onlangs toegestuurd had gekregen. Ah, en ik had ook geen sla meer in huis (lekker bezig) dus ik jatte wat rucola van roommate Kim. 😀


Nodig voor één persoon: 2 grote wraps – 2 handjes rucola – 200gr kipshoarma – wat knoflookmayonaise

Bak de shoarma en verwarm de wraps. Smeer de wraps in met knkoflookmayonaise, leg de kipshoarma erop en tof af met sla. KLAAR.

Zo simpel, maar zó lekker. De kipshoarma lekt alleen wel intens veel olie, dus het is een lekkere kliederboel. Maar dat maakt niet uit, want: INTENS lekker. Aanrader!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER SHOARMA:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *