Dinner: Broodjes shoarma met sla en knoflooksaus

Goedemorgen! Het is zondagochtend en ik was al om 9 uur wakker! Super early, maar wel lekker want dan kan ik nog even een blogje schrijven voordat ik bij m’n ouders aan ’t ontbijt schuif.

Gisteravond hebben we broodjes shoarma gegeten! Mijn ouders eten eigenlijk niet op zaterdag – haha dat vinden ze onzin- maar als ik langs kom, staat er toch altijd iets op tafel.

Nodig voor drie personen: 600gr shoarma (denk ik…) – 5 broodjes – knoflooksaus – gemengde salade, liefst eentje met wortel er bij in (dit is wel een vrij kleine portie)

Bak de shoarma een best even een tijdje in de pan. Eerst gaar op middelhoog vuur en daarna op hoog vuur nog lekker knapperig. Verwarm de broodjes in de oven. Serveer met sla en knoflooksaus! Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen, want dit heeft iedereen vast wel eens gegeten al.

Het was een prima maaltijd, maar niet heel speciaal. Wel lekker hoor, maar gewoon gewoon. Ik vind het zelf tegenwoordig lekkerder om shoarmawraps te maken. Dan zit je niet met zo’n keihard onhandig klein maar toch vullend broodje, maar wel met je shoarma. Heel lekker! (Zie hieronder!)

Dus, dat was dat 🙂 Tot vanavond?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

16 reacties op “Dinner: Broodjes shoarma met sla en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *