Bij de lancering van de nieuwe ELLE Eten

(#koninginmaxina)

Hoi allemaal! Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de lancering, of eigenlijk re-lancering, van de nieuwe ELLE Eten. Samen met vriendinnetje Marte mocht ik genieten van de heerlijkste wijnen, lekkere hapjes van Bilder & De Clerq én natuurlijk van de nieuwe ELLE Eten. Heb je ‘m al gezien? Hij is prachtig!

De lancering vond plaats in de SieMatic flagshipstore in Amsterdam Centrum, op loopafstand van DeLaMar waar we overdag hadden gewerkt. De borrel begon om 5 uur, maar we waren ietsiepietsie te laat. Het belangrijkste moment, de onthulling, hadden we echter nog niet gemist, dus dat was mooi:D. De nieuwe ELLE Eten is een echt wel een boekwerk te noemen. Het is een prachtig magazine (bookazine) met gruwelijk heerlijke foto’s van lekkere recepten. Ietwat culi, maar wel heel aantrekkelijk. En wie houdt er niet van magazines met prachtige foto’s? I know I do!

De lancering zelf was ook heerlijk. Martie en ik begonnen met roze bubbels, die bij mij (net een week ziek op bed gelegen) vijf keer zo hard binnenkwamen als bij Marte, haha. Daarna gingen we over op heerlijke wijn en een gekke cocktail van whiskey met gingerbeer (die heb ik overgeslagen, leek me verstandig). De hapjes werden verzorgd door Bilder & de Clerq. Kennen jullie dat? Ik heb er nooit eerder over geschreven omdat ‘t concept van die winkel – makkelijke maaltijden in één stuk af te halen, je hoeft ze alleen nog zelf klaar te maken- een beetje in strijd is met mijn blog (als in; concurrentie haha) maar de hapjes waren zó lekker, dat ik er toch wel over moet schrijven.


Als eerste kregen we zalm, gemarineerd in mierikswortel en rode bieten, waardoor de zalm vet mooi knalroze was (matcht met de champagne), met erbij iets van zure room en wat waterkers volgens mij. Heel lekker! Daarna kregen we een kastagnesoepje die ook verrukkelijk van smaak was, maar mij qua textuur iets te dik (#champignonroomsaus) en daarna kregen we een kipspiesje die vooral Marte (80% vegetariër) erg lekker vond (haha, ik ben niet sarcastisch). Ennnnn er was worst van Brand & Levie.

Al met al een enorm leuke borrel, waarbij ik echt met de interessantste mensen ooit heb gesproken en daardoor een beetje een kijkje achter de schermen heb gekregen bij ELLE Eten. En omdat ik het zó leuk vind dat ik dit soort dingen mee mag maken door mijn blog (en dus door jullie), vond ik het leuk om er ook maar een blogje over te schrijven. 🙂 Hopelijk vinden jullie dat ook, haha :D.

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Bij de lancering van de nieuwe ELLE Eten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *