
Nodig voor één persoon: 75gr couscous – 1 klein potje rode bieten – 1 hand verse spinazie – 2 of 3 chipolata’s (niet te verwarren met chippendales, you don’t need that. Ok, you do, maar niet in dit recept) -1/2 avocado – een beetje feta – paar pijnboompitjes (geen must)
Laat de bieten warm worden in een pannetje in hun eigen vocht. Bak de worstjes in een grill- of koekenpan in een minuut of 8-10 gaar. Meng couscous met kokend water (gelijke hoeveelheid couscous als water) en laat ‘t wellen. Schep de couscous door de rode bieten en serveer op een bedje van rauwe (gewassen!) spinazie. Snij een avocado in stukjes en verdeel ook over de couscous, samen met de feta. Serveer de worstjes on top en eindig met wat peper & zout. Oeh, en je kunt er nog pijnboompitjes overheen doen. Maar is niet per se een must…
Heel gemakkelijk klaar te maken en heel lekker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de maaltijd vooral op kleur had samengesteld; ‘t leek me wel mooi bij elkaar. Maar het smaakte ook nog eens echt goed, dus yay!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!
Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!


