Leonie’s week 24: Cover boek #2, alleen naar een knetter vet feest, gratis uit eten, heel veel foodpost, event van Heineken en meer!

format_dagboek  Goedemiddag! Ik zit in de trein van Assen terug naar Amsterdam. Dit weekend ben ik eindelijk weer eens bij mijn ouders geweest, waar ik sinds Pasen m’n gezicht al niet meer had laten zien. De hoogste tijd dus!

Verder was het ook een mooie week. Ik was echt weer heel blij en gelukkig. Ik ging naar de film, deed echt een stomme sport, ging gratis uit eten, ging naar een event van Heineken en alleen (!) naar een vét goed feestje van Magnum. Echt; deze week was top! Lees je mee?

Maandag: werk & pilates & bios
Maandag was ik overdag keihard aan het werk. Ik moet echt behoorlijk wat dingen doen voor m’n blog en boek (aaaah deadline) en ik ga binnenkort op vakantie, dus het is ook wel een soort van noodzakelijk om vooruit te gaan werken. Dus: drukte. Maar de regen hield me niet tegen. 😀

IMG_4446

Om 5 uur ’s middags ging ik voor het eerst een lesje pilates volgen; ik kon namelijk zondag én dinsdag niet naar body balance, maar ik wilde wel sporten deze week. Pilates deed ik maandag voor het eerst en ik vond het echt stom. De lerares was super streng, ik moest de hele tijd ademhalen op een gekke manier (astma-alert en ik héb niet eens astma) en ze was haar muziek vergeten én we waren maar met een stuk of 7 leerlingen, en daardoor kon ik me er ook niet doorheen faken en moest ik gewoon echt wat doen. Stom!

IMG_4424
Gelukkig heb ik een awesome sportbroek (H&M Sale!)

’s Avonds ging ik lekker met mezelf naar de Filmhallen. Dit is echt mijn aller favorietste bioscoop in Amsterdam en ik hóu echt heel erg van naar de film gaan. Ook alleen. Ik ging naar ELLE, van Paul Verhoeven en vond het een hele bizarre film. Niet per se een must see, maar ik heb me er wel meer dan uitstekend vermaakt. Vond ‘t mooi!

Dinsdag: burgers bakken & gratis uit eten
Op dinsdag hou ik boekdag en dat betekent dat ik de hele dag druk met boek#2 bezig ben. Vandaag was het hoofdstuk ‘Leonie’s Burger Bijbel’ aan de beurt en dus dook ik de keuken in om burgers te bakken en opeten en fotograferen. Niet in die volgorde.     IMG_2921

’s Avonds ging ik met Claartje uit eten bij GEEF Café in Amsterdam. Wij hoefden niet te betalen, maar jij ook niet per se. Lees maar hoe dat zit in deze blogpost!

IMG_4537
Voor!
IMG_4535
Hoofd!
IMG_4463
Na

Daarna heb ik nog héérlijk in mijn tuin gezeten met wijn. Alleen maar liefde voor mijn stadstuin.

Woensdag: lunch in de foodhallen, tasting Heineken & sport
Naast dat er vandaag weer flink gewerkt moest worden, ging ik overdag lunchen met Vera, de hoofdredacteur van Ze.nl. Ik had met haar gewerkt in mijn Vrouwen.nl-tijd en het was hoog tijd om weer eens bij te kletsen. In de foodhallen probeerden we de nieuwe sushi-bowl (poke bowl) van Mr. Temaki uit en ik vond ‘m echt heel erg een aanrader!

IMG_4479
Maar die rode ui mag je achterwege laten…

Daarna ging ik naar de lancering van nieuwe cider van Heineken in het Vondelpark. Heineken heeft namelijk ontdekt dat er een grote markt is van mensen die wel alcohol drinken maar niet van bier houden en springen nu in dat gat door Ciders op de markt te brengen. Ciders moeten het nieuwe drankje zijn en ik ben een voorstander. Nu ben ik gek op alles waar (ook al is het maar een beetje) alcohol in zit, maar wat mij betreft kan er niet genoeg variatie zijn; de ene avond een biertje bij je avondeten, de andere dag een cider en morgen een wijntje: prima.

AB-4
Bij de lancering van Apple Bendit. Ik heb wel eens charmanter op een foto gestaan, haha.

De lancering en tasting ging vooral om het nieuwe merk Apple Bandit; een stoer flesje met een stoere cider. Oja, cider is dus gemaakt van appels, mocht je dat nog niet weten. En je schenkt het op ijs; lekker!

IMG_4483
Apple Bandit in het Vondelpark!

Na deze tasting ging ik nog sporten met m’n fysio (ik ging stuk) en ’s avonds kon ik niks meer. En volgens mij heb ik toen ook niks meer gedaan.

Donderdag: COVER BOEK 2! & feestje van Magnum
Donderdag overdag was het wederom een hele drukke werkdag. Hoewel, ik begon de dag in het zonnetje in de tuin. Maar wél aan het werk.

IMG_4499
Goede arbeidsvoorwaarden wel: poes, tuin, zon, bikini.

Daarna printte ik de cover van m’n nieuwe kookboek in zo’n typische telecomzaak in Amsterdam West… Voor de video die ik maakte over mijn kookboekupdate! Check de video hierrrr en de cover hierrrr!

Of hier:

IMG_4504
Lepra-winkel

Daarna maakte ik een wandelingetje door het Erasmuspark want ik ben gek op wandelingetjes en koffie en park en zon.

IMG_4505

’s Avonds had ik de opening van een zonnebrillenwinkel op de agenda staan en een feestje van Magnum. Omdat ik nog te druk was met een advertorial sloeg ik de zonnebrillenlancering over.

Om een uur of 8 vertrok ik richting Halte 3, waar drie vriendinnetjes wijn zaten te drinken. Ik sloot aan en samen zouden we naar het feestje van Magnum gaan. Magnum heeft namelijk een nieuw ijsje en dat moest gevierd worden.

Nu heb ik vaak een feestje van Magnum voorbij zien komen bij andere bloggers en dat ziet er altijd TOP uit, dus ik dacht; hier moet ik naartoe. Hier wíl ik naartoe. Maar daar dacht de rest helaas anders over; iedereen haakte af. Dus toen ging ik alleen; fuck it. Het was donderdagavond en ik had intens veel zin in een feestje en als het echt thunderkut zou zijn in m’n eentje, dan was ik natuurlijk ook zo weer weg.

IMG_4509
Made friends! 😀

Maar niets was minder waar! Al bij de ingang kwam ik Roel tegen, van Manify.nl. Roel en ik zijn samen op persreis geweest en dat was reuze gezellig, dus ik dacht: mooi, ik haak bij jou aan. En toen had ik echt een top-avond. Ook chefmetlef-Nigel was m’n redding trouwens. Wat een heerlijke avond. Alleen naar een feestje gaan is wat mannen-aandacht wel echt een aanrader kan ik je vertellen. Ik heb geen seconde zonder een vol glas champagne in m’n handen gestaan (en dat lag écht niet aan mijn drinktempo) en heb heerlijk gedanst. Kris Kross Amsterdam draaiden en het was een mooi feestje. Met heel veel lekkere ijsjes. Top avond!

IMG_4513
Amsterdam by night <3 Love this city!

Vrijdag: ja hoor: brak 
Vrijdag werd ik natuurlijk weer brakker wakker dan de bedoeling was. Maar goed, doe je niks aan. Ik moest er enigszins op tijd uit, want ik zou met Chefmetlef-Nigel een tostivideo op gaan nemen. Maar dat ging toch even niet door en toen had ik tijd. Chill. Ik nam zelf snel een tostivideo op, deed wat wasjes en vertrok toen naar Amsterdam Centraal: op naar een weekendje Assen!

In de trein naar Assen had ik het nog knetterdruk met deadlines en eenmaal in Assen aangekomen, streek ik met een roséetje neer in de zonnige achtertuin van mijn ouders en heb ik keihard gechillt. M’n vader maakte bami en het was heerlijk. ’s Avonds keken we voetbal en om 11 uur lag ik (compleet #fomo) in bed.

IMG_4522
Hier groeide ik op!
IMG_4529
Papa’s bami!

Zaterdag: Groningen & koken op de Big Green Egg
Zaterdag ging ik naar mijn zus in Groningen, die ik al lang niet had gezien, terwijl ze zwanger is! Ze heeft nu echt al een buikje en dat is awesome. We gingen overdag even langs onze oma en daarna door naar Groningen. Daar heeft haar vriend Yorick de sterren van de hemel gekookt met de Big green Egg in de achtertuin.

IMG_4546

IMG_4554
Geniaal: gepofte aardappelen op de barbecue (tussen de kolen leggen) met Boursin en lente-ui, rollade met abrikoos en mosterd en salade!

’s Avonds keken we een film en dronken we whiskey. Heerlijk even zo’n weekend.

IMG_4559
Oh en we kregen de slappe lach toen we door de McDrive wilden en m’n zus bij een prullenbak op de parkeerplaats haar bestelling wilde doorgeven. Tja, dat ding léék ook gewoon op zo’n praatpaal.

Zondag: Shoppen & uit eten
Zondag overdag ging ik met m’n zus even de binnenstad van Groningen in om zwangerschapskleding te kopen, haha. Ikzelf slaagde ook nog voor foodfahsion, mijn favoriete kleding.

IMG_4565
Ontbijt bij m’n zus!
IMG_4547
Zus en ik op de bank heel hard aan het lachen om kinderliedjes. Kleine Bob (werknaam) zou volgens Sas schoppen en dat wilden we stimuleren, maar hij reageerde niet echt op onze ‘Alle eendjes zwemmen in het water’.

’s Middags kwamen mijn ouders naar Groningen en ’s avonds gingen we met zijn allen uit eten, als aftrap voor Zuid-Afrika, waar we in juli met elkaar naartoe gaan. We aten een hapje bij Boven Jan, in de zijstraat van de Herestraat. Ik schrijf er nog een blog over!

IMG_4569

Daarna ging ik met m’n ouders terug naar Assen.

Verderrrrr kreeg ik natuurlijk deze week weer wat dingen toegestuurd. Of nou ja, natuurlijk? Ik vind het nog steeds awesome en ben er echt dankbaar voor dat dit zo massaal gebeurt! 😀 Maar inmiddels hoort het er dus een beetje bij. Goed, deze week gekregen:

campervin
Geniaal en nu verkrijgbaar bij HEMA: een Camper Vin. Een pak witte wijn in de vorm van een hip campertje. Love it! Nog niet geproefd trouwens.
innicent
Gekregen van Innocent! Die met mango vind ik echt super lekker.
pakketje2
Ik mag aan de slag voor een campagne met Quaker Cruesli. Keuze zat! 😀 (Die blauwe is intens lekker).
samhoud
Nieuw van &Samhoud. Die Pasta Bolognese is echt ge-wel-dig. Dit is dus een kant-en-klaar maaltijd klaargemaakt door een 2-sterren-chef. En het is echt heel erg lekker! Verkrijgbaar bij AH!
toetjess
TOETJES! Ik ga vanavond pas de eerste proberen maar ik vind de naam heel erg veelbelovend. Ik heb alleen geen idee waar je ze kunt kopen, maar als je hele benieuwd bent dan kan ik daar vast achter komen!

Inmiddels is het maandagmiddag en ben ik weer terug in mijn geliefde stadje Amsterdam. Ook al regent het pijpenstelen en is het best wel koud; ik vind het heerlijk om weer in Amsterdam te zijn. En dat er weer een nieuwe week is begonnen. Aan het einde van deze week ga ik een periode van complete gekte in. Maar eerst deze week nog even afwerken. Ik ga deze week naar een première, naar COLDPLAY in de Arena en alsof dat allebei nog niet fantastisch geweldig genoeg is; zaterdagochtend vlieg ik naar Malta voor een persreisje <3.

Dinsdag kom ik weer terug van dat persreisje en ik denk dat mijn dagboek volgende week daardoor later online komt, maar dat weet ik nog niet zeker. En daarna is het complete gekte want dit is mijn onafgebroken planning: Coldplay-verjaardag-Malta-Amsterdam-Parijs-opnames-festival-opnames-Kaapstad. Iets met live life to the fullest.

Tot snel! 😀

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

6 reacties op “Leonie’s week 24: Cover boek #2, alleen naar een knetter vet feest, gratis uit eten, heel veel foodpost, event van Heineken en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *